Įsirašykite į receptų knygą: cepelinai, kuriais didžiuositės

Publikuota 2018.10.12 11:30

Dziuljeta 2018-10-12 19:58:29
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Cepelinai paprastai,skaniai: sutarkuoti bulves,tarkius nusunkti,krakmola nusistojusi-uzpilti verdančiu vandeniu šiek tiek, išmaišyti greitu judesiu,kaip klijai masė kad būtų,ir sudėti į tarkius issunktus.nereikia virtų bulvių dėti.cepelinai bus minkšti, skanūs...kaip ir su virtom bulvėm... skanaus....   ATSAKYTI
as 2018-10-12 16:56:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
gaunasi tikras sssssss   ATSAKYTI
Marytė 2018-10-12 16:33:09
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Niekada nededu virtų bulvių ir krakmolo , sutarkuoju,išspaudžiu skysti palaikau kad nusistovėtu krakmolas tada nupilu sunką krakmolą į tešlą,druskos ,galima įmušti kiaušinį glima nedėti tešla paruošta
   ATSAKYTI
aa 2018-10-12 13:24:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
o tai nusunkti tarkiu nereikia?neisivaizduoju kiek tada reikia krakmolo,kad suformuoti capelin...   ATSAKYTI
garibaldis 2018-10-12 12:56:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Jomajo, stebuklas! Cia straipsnis kam? Kitatauciams, kurie cepaku nera vire ar nevykeliams vietiniams, kurie nezino kas tas yra? Ar nera apie ka rasyt, tai dedat tokias nesamones? Kazin ar kas nors cepelinus verda kitaip?   ATSAKYTI
### 2018-10-12 21:44:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
   ATSAKYTI
REKLAMA

Į viršų