Ypatingo skonio cepelinai: šis receptas taps jūsų mėgstamiausiu

Publikuota 2018.03.09 11:30

Dalius 2018-06-16 19:33:38
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Skanu,jai mėgsti virtū bulviū cepelinus.O jai,ne?Tikri cepelinai yra tik iš tarkuotū bulviū.   ATSAKYTI
airine 2018-03-18 13:08:38
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Perdaug miltu ir krakmolo. Krakmolo uztenka ir nuo bulviu likusio.Taip valgant ir debetas issivystys.   ATSAKYTI
Angelė 2018-03-17 22:20:28
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Tai ne cepelinai o didžkukuliai   ATSAKYTI
Pelenė 2018-03-17 21:19:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Įdomu ir kam ta chemija kišti.....Juk jos ir taip visuose produktuose per akis.....   ATSAKYTI
Janon 2018-03-17 17:40:11
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
Matosi kad skamūs ypač kai gamima vyrai.   ATSAKYTI
irena 2018-03-15 09:10:12
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
čia virtų bulvių cepelinai. Skanu.   ATSAKYTI
Jolita 2018-03-15 08:41:58
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Nieko naujo. Tiesiog virtu bulviu dičkukuliai. Siūlau pabandyti tikru cepelinu: žaliu bulviu tarkius nusunkiam. Iš sunkos nusistovi krakmolas, ji užplikpm katštu vandeniu ir gauta mase dedam i nusunktu bulviu mase. Super ir nereikia jokiu virtu bulviu dėti
   ATSAKYTI
Vita 2018-03-12 13:53:53
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Čia yra virtų bulvių cepelinai.   ATSAKYTI
Sigita 2018-03-09 15:52:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Virtu bulviu didzkukuliai, ne cepelinai cia    ATSAKYTI
audre 2018-03-09 13:35:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
-15
grietine ir visi pininiski produktai su mesa nevalgomi nesveika zarnynui   ATSAKYTI
, 2018-03-10 11:51:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Valgykit vienus, be padazo arba su spirgučiais.   
Skaitytoja 2018-03-09 13:20:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
-9
Cia falsivi cepelinai   ATSAKYTI
nijolė 2018-03-15 15:09:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
nesuprantu ,kam tie miltai į virtų bulvių kukulius, dėkit geriau 4 v/š krakmolo ,bus skaniau  
REKLAMA
Į viršų