Cepelinai kitaip: sužinoję šį būdą, apie kitus net negalvosite!

Publikuota 2017.10.25 11:43

SIGITA 2017-11-20 09:11:39
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
nuomonė -čia labai daug cepelinų/Man atrodo ,kad išeiga didesnė pagal šį recepta negu
tarkuoti bulves tarkavimo mašina.Išbandžiau-visai patiko!!!    ATSAKYTI
Toma 2017-11-08 01:06:31
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
As darau tokius santykiu viena virta bulve ir trys zalios nusunkiu tarkius nusistovi krakmolas sudedu ji i tarkius ir jokio papildomo krakmolo nededu tik i verdanty vandeny idedu sauksta krakmolo niekada niekas neistezta gaunasi minkstuciai tirpsta burnoje   ATSAKYTI
Vidas 2017-10-31 19:13:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
labai gardu,tik recepta anksciau zinojau   ATSAKYTI
Zita 2017-10-31 10:49:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Kame tas "kitaip?"   ATSAKYTI
dzūkė 2017-10-30 18:52:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Skaniausi dzūkiški cepelinai.   ATSAKYTI
Birutė. 2017-10-29 16:02:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Žinote, kad čia visai ne cepelinai, o kažkokie kleckai, irdar iš raudonųjų bulvių, todėlir spalva baisi,kas valgo šitą maistą, manau, kad nėra ragavę tikrų žemaitiškų cepelinų.   ATSAKYTI
All 2017-10-30 10:05:09
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Butu miela, jei Birute pasidalintu savo receptu...  
Toma 2017-11-08 00:57:58
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Sie cipelinai net neskaniai atrodo  
Haris 2017-10-29 15:32:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
10 šaukštų KRAKMOLO????????? :o   ATSAKYTI
Donatas 2017-10-29 13:44:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Ląukiau šio recepio   ATSAKYTI
Algis 2017-10-29 12:05:23
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Senu seniausei zinau to ki gaminima senai darau nieko naujo pasene jusu zinios visiskai   ATSAKYTI
Angelas 2017-10-30 14:02:43
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Man irgi keista,kas cia nezino sito recepto. Tik va as nededu i vandeni virimui jrakmolo,kam jis nesuprantu.  
Viktoras 2017-10-28 17:04:54
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Farsley reckon apkeproducts



Farsa reik apkept ir GeraI nuspaust.tarkius.p
Alaukt kol nudistoves ir take krakmola.su details. I tarkius   ATSAKYTI
tikri 2017-10-28 12:08:16
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
nesityciokite is tikru cepelinu,matomai nesate nei mate nei valge   ATSAKYTI
genovaite 2017-10-30 21:23:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
jau 4 metai tokius verdu ir niekas net nesupranta kad jie pagaminti kitaip,,,tik as ir zalias bulves ir virtas tarkuoju per smulkesne burokine tarka  
Pamaiva 2017-10-28 11:26:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Mano mama jau seniai taip verda   ATSAKYTI
Dampis 2017-10-28 11:00:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Skaniausi cepelinai, kuriuos kada esu valgęs, yra kavinėje "7 kiometras" prie Telšių, kairėje važiuojant keliu Šiauliai-Palanga. Visi kiti, kur viduje faršas sukibęs į vieną gumulą, nėra tokie skanūs kaip ten.   ATSAKYTI
Algminas 2017-10-31 11:39:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Taip ten skanu,bet Šiauliuose yra Sodžius prie autobusų stoties,ten nerealus cepelinai dideli su mėsa su plauciukais su varške ir mėsa nesulipusi y viena gabalą ir parašas pasakiskas.
  
Jolita 2017-10-28 08:28:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Sunkti nieko nereikia. Tarkuojama tai stambiai. Neblogi ir greiti!

   ATSAKYTI
Virginija 2017-10-27 19:10:43
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Kuo tai ipatinga kitokio recepto as ir nežinojau per visa gyvenima :)   ATSAKYTI
Raudona 2017-10-26 13:15:36
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Aciu uz patarimus !   ATSAKYTI
Raudona 2017-10-25 20:29:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Dariau tokius,tarkuotos bulves vis buvo zalios,ilgiau pavirus eme tizti. Tai isgriebiau,sudejau i skarda,gavos neiprastas kugelis:) Gaspadines,ka ne taip padariau?   ATSAKYTI
Cepelinas 2017-10-25 21:46:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
Gal per mazai krakmolo? As visuomet taip darau, ir nebuvo isteze. Svarbiausia nepagailet krakmolo.   
Daiva 2017-10-26 11:18:20
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
Straipsnyje nerasoma, kad reikia nusunkti tarkius. Manau jus to ir nepadaret. Reikia tarkius visad nusunkti, kad nebutu skysta. Sekmes bandant dar karteli.   
Cepa 2017-10-28 14:20:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
Senas receptas, jokios cia naujovės  
Irena 2017-10-25 13:52:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Seniai taip gaminu ,greit paruosiami ir skanus    ATSAKYTI
Brigita 2017-10-25 17:19:34
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
O krakmolo reikia butinai deti ?  
valencija 2017-10-31 07:59:22
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Gal nereikia bulviu vien tik krakmolo koki kg.Neisirtu tikrai. Diabetine bomba  
REKLAMA

Top Video

Naujienos Lietuvos vairuotojams: neišsisuks net greitį viršiję minimaliai
DABAR RODOMA
Naujienos Lietuvos vairuotojams: neišsisuks net greitį viršiję minimaliai
DABAR RODOMA
Žiaurus paauglio nužudymas: gimnazijos direktorė pasakė, kas šokiruoja labiausiai
DABAR RODOMA
Mažesnes nei vairuotojų algas gaunantiems dėstytojams trūko kantrybė
DABAR RODOMA
E. Dragūnui gražiausios moterys – lenkės: „ Sako, kad jos sekso metu keikiasi lovoje“
DABAR RODOMA
Egidijus Dragūnas pasakė, ką mano apie PVM ir pasijuokė iš Monikos Šalčiūtės
DABAR RODOMA
Šarūnas Jasikevičius atliko perdavimą, kokio Eurolyga nematė jau seniai
DABAR RODOMA
Dėl gražiausios eglės titulo rungiasi Baltijos šalių eglės: kuri verčiausia laimėti?
DABAR RODOMA
Tragiškai žuvusios manekenės bute – gedinčios motinos ašaros
DABAR RODOMA
Norvegijoje dingusi lietuvė grįžo namo – moterį išgelbėjo vietos lietuviai
DABAR RODOMA
Remigijus Šimašius: sąlygos ypatingai sunkios

Televizija

Į viršų