Širšių medus

Publikuota 2011.02.22 16:32

kora 2011-03-11 19:56:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
pasidarysiu ir nusinešiu po švenčių pavaišinti kolegų   ATSAKYTI
Janė 2011-02-24 16:55:15
Pranešti apie netinkamą komentarą
0

Mmmmmm.... kaip skanu!!! Būtinai išbandysiu.   ATSAKYTI
širšė 2011-02-23 10:07:19
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kai mes gaminam širšių medų į jį dar dedame graikinių riešutų. Va tada tai pasaka :)   ATSAKYTI
kristina 2011-02-22 19:07:34
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Su degtine "Širšių medus" nesigaus - gausis skystas pieno skonio likeriukas. Šiam patiekalui naudojamas tik spiritas.   ATSAKYTI
REKLAMA

Į viršų