Sotus raugintų kopūstų troškinys pagal Editą: „Išėjo labai gardus“

, Publikuota 2021.01.06 11:45

Persimonas 2021-01-17 21:38:06
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nesąmonė. Kulinarijos imitacija. Savo recepto neišduosiu (valgiau tris dienas).   ATSAKYTI
Stasys 2021-01-14 14:42:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Plauti raugintus kopūstus yra negerai.   ATSAKYTI
Vėjas 2021-01-13 15:36:16
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
JOVALAS   ATSAKYTI
mikis 2021-01-10 23:50:15
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
O KOKIA KVAILIUKE PLAUNA RAUGINTUS KOPUSTUS TUSINIMUI ,, BESMEGENE" TIK.   ATSAKYTI
Vanda 2021-01-07 12:22:32
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Nuspausk kopūstus, jei per rūgštu, bet neplauk. Sunką vėliau išgerk. Bulves virk atskirai, gali su dešrelėmis. Po to sudėti ant troškintų kopūstų, ir prieskonius. Pomidorų padazas kita rūgštis netinka   ATSAKYTI
Zi 2021-01-07 09:36:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
UN   ATSAKYTI
drapalas 2021-01-07 09:33:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
nereikia kopūstų plauti, užtenka nusunkti. ir bulvės čia nebūtinos, nebent atskirai išvirtos. pomidorų padažas į raugintus kopūstus? ne per daug rūgšties?   ATSAKYTI
Pukanosova 2021-01-07 07:45:22
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Meluoja. Teks plauti ir keptuvę.   ATSAKYTI
Pukanosova 2021-01-07 07:43:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Meluoja. Dar ir keptuvę teks plauti.   ATSAKYTI
Janė 2021-01-06 20:23:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
-24
Pirmiausiai jeigu plauni raugintus kopūstus, tai sunaikini vitaminus, ir taip daro tik nevykėlės šeimininkės, antra dėti bulves į raugintus kopūstus irgi vėjai gryni, nes apsitraukia rugštimi ir neišverds, ir trečia kam nuplauti rugštį ir po dėti pomidorų padažą kad parugštint, nevykusi ir nepatyrusi šeiminkė.   ATSAKYTI
Nesveikas 2021-01-07 00:31:34
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Is kur tiek pykčio? :(   ATSAKYTI
Verona 2021-01-07 15:20:12
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Tai aplamai vitaminas C tik nevirtuose
Kopustuose ....   ATSAKYTI
Eugenija 2021-01-07 21:53:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Teisingai.Aš neplaunu,o dedu iš akies neraugintų kopūstų.Raugintus kopūstus truputį nuspaudžiu ir tą rūgštelę pasilieku.Jeigu trūks rūgšties pabaigoj ją supilu į puodą.   ATSAKYTI
Arnoldas 2021-01-09 07:39:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Pritaru   ATSAKYTI
Arnoldas 2021-01-09 07:39:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Pritaru   ATSAKYTI
Šiauliai 2021-01-11 06:45:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Labai negražiai elgiates menkindamos kitus,negerai pradedate jaučio metus!Sekmes Jums!Linkiu ,kad Jūsų niekas taip neižeidinetų.   ATSAKYTI
Nebededu kitosn 2021-01-11 09:33:47
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kiekviena. Seimininke savita jei kopustai labai rugstus tai gaunasi labai astrus ir mannepatinka bet as    ATSAKYTI
Xxx 2021-01-06 19:23:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Tai naujiena taip troskinom kopustus pries 40 metu   ATSAKYTI
Virga 2021-01-09 18:40:15
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kvailyste, o ne receptas   ATSAKYTI
Jo 2021-01-06 18:23:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Straipsnis kaip pasidaryti jovala   ATSAKYTI
Ggg su hhj 2021-01-06 17:38:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Isejo labai gardus :) tai gali ir neiseiti   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų