Aš
2021-01-09 14:05:55
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
0
Padažas tai bile koks visiškai nedera prie vištienos.kas gaminsite sojos reikia visur kur kas mažiau, nes aš dėjau į marinata šaukštu mažiau sojos į padažą taip pat ir finale valgant toks vaizdas kad viena soja geri užgožia viską.
Myliu lietuva
2021-01-08 01:45:18
Pranešti apie netinkamą komentarą
2
-2
Net neverta skaityti.Nereikia pasakoti to, apie ka isvis neismano.Teisiok vistiena su apelsinu sultimis.Viskas.Nezinot azietiskos vyrtuves,tai ir neklaidynkite zmoniu.Mano drauge kinete jau 15 metu.Pamokyno keleta subtiliju,kaip gamynti ,ypac padazus.O patekalus ismokti gamynti nemazai laiko reikia.Tai nekados neeinam i azijos restoranus. Neleidziam pinigus veltui.nes daug ka moku pagamynti name.Skanu,svaru.pigu.Ir savo rankom.Vaikai devina,ta laika kai gali privalgyt beveik uz dyka ir daug.
fu
2021-01-07 09:43:38
Pranešti apie netinkamą komentarą
1
-1
O dėl skonio nesiginčijama. Kai kam ir šūdas skanu, o man tai traški vištiena skaniausia. Blogai kai žmonės daugiau nieko nėra ragavę, tad ir skonio net nežino, bet nuomonę savo reiškia.
Ugnė
2021-01-06 07:05:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
1
0
Dcfgfffre
Sawas
2021-01-05 17:27:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
1
-1
Na ir šūdas, daugiau nieko nesugalvojai...
O
2021-01-05 19:44:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
2
-2
Sugalvok geriau ,sude!
REKLAMA
Top
DIENOS
SAVAITĖS
MĖNESIO
Naujausia
-
12:02 Čeburinas prisikvietė dar vieną buvusį auklėtinį – atvyksta Verbickas
Gardi saldžiarūgštė vištiena – lengva pagaminti ir patiks visai šeimai