Mėsos gaminių kokybė: ar aukščiausia rūšis išties yra geresnė?

, Publikuota 2021.01.09 12:30

EEEEEE 2021-01-10 22:07:16
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Siaubas dabar, ne gaminiai, parsinesi, po kurio laiko praktiskai visi palieka balti, lenda lauk visokie nitritai, nitratai ir t.t, pripumpuoti vandens, krakmolo, skonio stiprikliu ir kitokiu brudu, tiesiog nieko nera naturalaus, kaip prisimenu dar tarybiniu laiku desras, desreles sonines ir kt, tai net lygint neapsimoka, tokio skonio dabar nerasi nei su ziburiu, dabar tik vissokios marmaluzes, o kad kas gamintu be jokiu E ir stiprikliu, sutikciau moket ir triguba kaina, deja deja, dabar matyt neapsimoka, dabar apsimoka tik zmones nuodyt, o vet. ir maisto tarnybos tai leidzia, tai jiems nesinaudot, tai taip ir valgom visoki Š.   ATSAKYTI
mm 2021-01-10 09:31:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Mesa yra mesa, o štai su dešrom yra dažna problema sumalti kaulai... ir dėl to gali susigadinti dantis, skausminga valgyti tokias dešras... todėl geriau mažiau jas valgyt, o geriau mesos gaminius kur matai aiškiai ką perki, pauotyti, paimti į rankas, paragauti... o dešras sumala, visokios chemijos prideda... del manes išvis galėtu tokius gaminius, blokuot...   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų