Sotus ir greitas raugintų kopūstų troškinys pagal Editą: „Išėjo labai gardus“

, Publikuota 2020.11.26 11:45

Rita 2020-12-01 13:54:02
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Tas kas raso apie troskinį nekoks kolinaras viskas visai nesuderinta.   ATSAKYTI
Rita 2020-12-01 13:54:02
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Tas kas raso apie troskinį nekoks kolinaras viskas visai nesuderinta.   ATSAKYTI
Rita 2020-12-01 13:54:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Tas kas raso apie troskinį nekoks kolinaras viskas visai nesuderinta.   ATSAKYTI
Rita 2020-12-01 13:54:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Tas kas raso apie troskinį nekoks kolinaras viskas visai nesuderinta.   ATSAKYTI
Rita 2020-12-01 13:54:00
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Tas kas raso apie troskinį nekoks kolinaras viskas visai nesuderinta.   ATSAKYTI
Rita 2020-12-01 13:53:59
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Tas kas raso apie troskinį nekoks kolinaras viskas visai nesuderinta.   ATSAKYTI
Rita 2020-12-01 13:53:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Tas kas raso apie troskinį nekoks kolinaras viskas visai nesuderinta.   ATSAKYTI
Dalia 2020-11-29 21:40:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Vėjai, bulves verdu atskirai... taip dešrelės tinka dėti į kopūstus...   ATSAKYTI
Bičas 2020-11-29 17:51:53
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Bulves kartu virsi ru raugintais kopustais :D...Jos apvirs,bet neisvirs.Karsto rukymo desreles dar pakepini :D...   ATSAKYTI
Na 2020-12-01 20:52:36
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Visada verdu su kopūstais, tik kopūstus pirma apkepu, o bulves smulkiau supjaustau.   ATSAKYTI
Bičas 2020-11-29 17:51:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Bulves kartu virsi ru raugintais kopustais :D...Jos apvirs,bet neisvirs.Karsto rukymo desreles dar pakepini :D...   ATSAKYTI
Lina 2020-11-28 18:05:31
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ne nuplaunu, o dedu šviežių kopūstų, tada nerūgštu, skanu, lieka visos vertingos medžiagos.   ATSAKYTI
Kauniete 2020-11-28 16:51:16
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Prie raugintų kopūstų netinka pomidorų padažas ir grietine. Tas receptas tai jovalas   ATSAKYTI
Vida 2020-11-27 14:31:59
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Skanu   ATSAKYTI
Vida 2020-11-27 14:31:28
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Skanu.    ATSAKYTI
Troškinys, tai ne jovalas 2020-11-27 08:27:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kam daryti jovalą,? jei galima bulves atskirai išvirti, apibarstyti krapais, ir gražiai sudėti lėkštėje prie kopūstų    ATSAKYTI
Nesveikas 2020-11-27 01:32:39
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
reikes plaut tik viena puoda? O keptuve su peiliu ir lentele :D   ATSAKYTI
Ai 2020-11-26 16:58:43
Pranešti apie netinkamą komentarą
-10
Nesuprantu kodėl visi į raugintus kopūstus deda pomidorų padažo. Jis visai nedera:(   ATSAKYTI
Kopūstas 2020-11-26 15:52:00
Pranešti apie netinkamą komentarą
-9
Skaniausei bulves su lupenom.
Visur tinka.   ATSAKYTI
Senele 2020-11-26 15:10:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
-11
Rugstyje bulves neisverda ,gali vyrti valanda ,dvi....   ATSAKYTI
Ela 2020-11-29 06:56:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Isverda labai gerai,tik reikia truputi apvirti ir tada sudeti i kopustus. Taip ir rase sitame straipsnyje, skaityt reikia iki galo.   ATSAKYTI
Genovaitė 2020-12-12 19:05:26
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Teisingas pastebėjimas, rūgštyje bulvės sudiržta.Kopūstų sriubai ar troškiniui bulves verdu atskirai   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų