Verdant maistą iš puodo per kraštus veržiasi vanduo? Pasakė, kaip to išvengti

, Publikuota 2020.11.15 14:00

Audronė 2020-11-17 18:58:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Na ,jei uogienę verdi uždėti medinį šaukštą skersai puodą   ATSAKYTI
Jura 2020-11-17 14:06:38
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nesamone. Jei bega,tai ir su sviestu bega. Skaiciau,kad reikia sviesto gabaleliu istepti puodo vidaus sonus,bet vistiek isbega   ATSAKYTI
Daiva 2020-11-17 12:58:31
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Arba aliejaus galima. Bet kaip visad pamirštu tad tenka valyt viryklę. Ačiū, dabar tikrai pasinaudosiu patarimu.    ATSAKYTI
Saulius. 2020-11-17 12:39:54
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Pasakos   ATSAKYTI
TV3.lt 2020-11-17 12:52:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Pranešame, jog rašėme informaciją, tam kad padėtumėme jums visiems.   ATSAKYTI
Virėja 2020-11-17 11:37:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Nugraibau putas, sumažinu ugnį iki minimumo ir uždengusi verdu. Verda iš lėto ir niekas nebėga. Nemėgstu, kad viskas burbuliuotų ir taškytųsi.    ATSAKYTI
TV3.lt 2020-11-17 12:53:27
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Pranešame, jog rašėme informaciją, tam kad padėtumėme jums visiems.   ATSAKYTI
Just try :) 2020-11-17 04:18:45
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Medinį šaukštą uždėjus ant puodo taip pat vanduo neims veržtis pro kraštus..    ATSAKYTI
Aldona 2020-11-16 16:03:16
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Mano mama puodo kraštą patepdavo taukais ir nebėgdavo iš puodo skystis. Tą aš irgi darau.   ATSAKYTI
Kai 2020-11-17 05:40:32
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Pradeda kikti putos, nusemiu šaukštu visą brudą   ATSAKYTI
REKLAMA

Į viršų