Gardi balta mišrainė pagal Audronę: jai naudoja 1 slaptą ingredientą

, Publikuota 2020.11.12 11:45

Rita 2020-11-20 14:53:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
O kam tas sviestas?   ATSAKYTI
As 2020-11-20 12:18:26
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Briedas tikras juk 100metu žinoma ta jūsų mišrainė ir tas slaptas ingridientas. Nebeturite ką berasyti   ATSAKYTI
Vireja 2020-11-14 14:19:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Labai prasta receptūrą    ATSAKYTI
D. 2020-11-13 21:40:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
Svogūnas labai tinka. Ypač tiems, kas nemėgsta žalio, keptas yra idealu. Suteikia saldumo. Beje, tikra balta mišrainė dar pagal mūsų močiutes būtinai su dešra - „šlapenke” :)   ATSAKYTI
Saulius 2020-11-13 18:59:17
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Cia ne balta misraine    ATSAKYTI
Inga 2020-11-13 14:35:58
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
Visada dedu pakepintus svogūnus. Kas čia naujo ?   ATSAKYTI
Okse 2020-11-13 13:33:09
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Visiskai netinka.    ATSAKYTI
Petras 2020-11-13 13:23:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Nereikia išsigalvoti nesąmonių. Senas receptas ir nereikia jo iskraipyti   ATSAKYTI
Ha ha 2020-11-13 13:06:31
Pranešti apie netinkamą komentarą
-7
Cia jau ne balta misraine jei su desra, cia jau rusiskas vinigretas D D D. Alivjie.   ATSAKYTI
Aaa 2020-11-13 12:27:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
-8
Nepatiko sugadino mišrainės skoni jos slaptas ingridiantas.    ATSAKYTI
REKLAMA

Į viršų