Kopūstų mišrainė žiemai: tokia skani, kad dingsta žaibiškai

, Publikuota 2020.10.07 11:45

Laima 2020-10-10 16:40:20
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Darau, daug metų, bet per žiemą neišlaikysit. Reikia laikyti šaltai. Max valgysite pora mėnesių.   ATSAKYTI
Virginija 2020-10-09 21:13:39
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
man skanu kada kopūstai savose sultyse išrūksta (Y)   ATSAKYTI
ruta 2020-10-09 20:11:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
o tai koks marinatas   ATSAKYTI
ruta 2020-10-09 20:10:20
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
o tai koks marinatas   ATSAKYTI
morka 2020-10-07 20:43:00
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
1stikline cukraus!baisu   ATSAKYTI
morka 2020-10-07 20:42:07
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
1stikline cukraus!,baisu   ATSAKYTI
Aneliukė 2020-10-07 20:30:27
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Kam to cukraus kilogramais pilti!?   ATSAKYTI
Vetre 2020-10-07 20:12:29
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Butinai bandysiu!    ATSAKYTI
Agota 2020-10-07 18:36:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Gaminu tokią daugiau kaip 50 metų.ne veltui sakoma nauja tai,kas užmiršta sena.    ATSAKYTI
Visi iš rusiškų portalų perkelti recepta 2020-10-07 15:39:26
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Nin   ATSAKYTI
Danute 2020-10-07 15:26:04
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Tikrai skanu. Gaminu jau eile metu. Bet pasigaminu kokiom dvoem savaitem, o kai suvalgom vel gaminu, juk kopustu ir morku yra istisus metus.
   ATSAKYTI
As 2020-10-10 16:48:20
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tai darau greitam valgymui o ziemai reikes pabandyti   ATSAKYTI
Ula 2020-10-07 14:32:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Ar pirštų laižyti nereikės?   ATSAKYTI
Nesveikas 2020-10-08 01:19:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Gali ir subine palazyt   ATSAKYTI
REKLAMA

Į viršų