Nostalgiški naminiai cepelinai pagal Justiną: taip gaminti išmokė mama

, Publikuota 2020.10.11 11:40

Oho 2020-10-20 19:35:23
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Virti 40 min. Nesąmonių nesamone   ATSAKYTI
Adelė. Aš irgi pasigedau virtų bilvių 2020-10-18 16:37:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Aš irgi pasigedau virtų bulvių.
   ATSAKYTI
Dana 2020-10-16 16:50:12
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Virtos bulves butinaiana reikalingos    ATSAKYTI
Viktorija Viktoryte 2020-10-14 19:30:27
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
40 minučių per daug, užtenka 20, pamatuokite vidinę temperatūra, jei yra 74 laipsniai-isvyre!   ATSAKYTI
Jore 2020-10-14 18:14:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Būtinai dedamos, virtos bulvės tada tikrai labai skanus cepelinai.   ATSAKYTI
Irena 2020-10-14 16:15:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Be virtų bulvių bus tragedija Turbūt pamiršo kad. trečdalį bulvių reikia išvirti ir sumalti, cepelinai bus minkšti ir skanūs    ATSAKYTI
Laima 2020-10-13 09:22:11
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Po 40 minučių virimo bus košė, ne cepelinas. Virti ne ilgiau nei 20-25 min., priklauso nuo dydžio.O ir virtos bulvės būtinos!   ATSAKYTI
Birutė 2020-10-14 14:10:04
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Niekada gyvenime nesu dėjusi virtų bulvių, tik likusį krakmolą, kuris nusistovi nusunkus bulvių tarkius, užpliau verdančiu vandeniu.Ir super   ATSAKYTI
regina 2020-10-13 08:50:55
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
regina parase naujiena kuria zino visa lietuva va tik pamirso virtu bulviu   ATSAKYTI
onê 2020-10-11 18:52:55
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
persikvalifikuok, bulvrs ne išplauk, o nuplauk, išsunktą krakmolą užplikyk verdančiu vandeniu, būtina dedant cepelinus į katilą laikyti uždengtą, o atvirus vandeniui nebeuždengti, va je koks nemokšiškumas, ysivaizduoju kokie tie kleckai juodi ir kieti   ATSAKYTI
Ciocė 2020-10-11 18:43:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
..kur čia stebuklas?? Visa Lietuva taip gamina   ATSAKYTI
Ona 2020-10-11 13:42:32
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
O kur virtos bulvės, kad tešla būtų minkštesnė?    ATSAKYTI
Anita 2020-10-13 12:22:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
O kur svogūnai kad ceoelinai nepatamsėtų   ATSAKYTI
Ema 2020-10-13 13:50:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
O aš dedu vit C, niekada ne patamsėja,.   
Irena 2020-10-13 14:30:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Jokiu virtu bulviu nereikia taigi sudedame krakmola uzplikyta ir gaunasi minksti ir lb skanus   ATSAKYTI
hmm 2020-10-11 13:08:30
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
nesupratau kas cia tokio ypatingo, eiliniai cepelinai,visi taip daro   ATSAKYTI
REKLAMA

Į viršų