Ar reikia plauti vištieną? Pasakė kartą ir visiems laikams

, Publikuota 2020.09.24 14:30

Mima. 2020-09-27 11:51:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kas čia dar per naujiena, tuo išgirsime kad ir rankų po tualeto plaut nereikia, nes bakterijos taškosi. Iš didelio rašto, jau išėjo iš krašto.    ATSAKYTI
Virgis 2020-09-26 15:52:27
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
O virti 165 C?    ATSAKYTI
Emilija 2020-09-26 15:32:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Durnesnio patarimo dar nesu mačiusi.   ATSAKYTI
Arnoldas 2020-09-26 10:59:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Cia tas pats kaip klausti ar reikia plauti uzpakali   ATSAKYTI
Jo 2020-09-25 22:56:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kaip gali neplauti,nežinai kas ją apdorojo,kokiomis rankomis.Dirbau prie mėsos,neduok dieve,ir nukrenta ant grindų,ir dedama iš vienos vietos į kitą.ir tt   ATSAKYTI
Nepatyrusi 2020-09-25 21:19:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Aš tai turiu pernykščio parugusio vyno ir puse litro ipilu į butelį ir į varau vistai į šikna. Taip aš jai padarau dezinfekcija o jeigu to vyno lieka, aš ji isgeriu, nejaugi aš liksiu be dezinfekcijos? O paskui višta murdau surugusio vyno kibire ir palieku savaitei rūkyti. To išmokau iš vieno norvego.    ATSAKYTI
Rasa 2020-09-25 17:55:29
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Gal jūs nežinot, kaip atrodo neplauta ką tik papjautos vištos mėsa. Reikia ne tik plauti, bet ir pamirkyti . Plaukit dubenyje ir nesitaškys.   ATSAKYTI
Mikalojus 2020-09-25 17:08:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tai tie kiniečiai irgi šikšnosparnio nenuplovė. Turim dabar pandemiją.
   ATSAKYTI
darius 2020-09-25 16:35:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Nežinau kaip ten iš tikrųjų bet manau kad reikia plauti kas ten žino kas ją čiupinejo gal nukritus ant žemės buvo .man patiko plaunu ploviau plausiu
   ATSAKYTI
Aldona 2020-09-25 16:05:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Visas plaunų mėsas   ATSAKYTI
Eksp 2020-09-25 16:01:26
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Pasakų,pasakos.   ATSAKYTI
Algirdas 2020-09-25 15:49:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Bakterija žus kepant 165 laipsnių. O verdant 100laipsnių???   ATSAKYTI
. 2020-09-25 11:53:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
2017.10.14 delfio straipsnis copy paste...   ATSAKYTI
irute 2020-09-25 11:38:15
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ar Jūs tango su ta višta šokat,kad taip aplinkui taškosi?   ATSAKYTI
Nagi 2020-09-25 11:02:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Paimu višta ir nuplaunu su dizeliniu kuru tada nereikia marinuoti tik truputį druskos ir į orkaite   ATSAKYTI
VIDMANTAS 2020-09-25 07:52:51
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Drruska mirkiti reikia mesa butinai biblija zodis parasyta garbe meile juden jesusa krista mesij juden.   ATSAKYTI
Keša 2020-09-25 14:48:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ar tie profesoriai bent masto ką rašo
   ATSAKYTI
druska mirkiti reikia mesa plauti vaikel 2020-09-25 07:49:56
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
VIDMANTAS   ATSAKYTI
druska mirkiti reikia mesa plauti vaikel 2020-09-25 07:49:56
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
VIDMANTAS   ATSAKYTI
Vega 2020-09-25 06:52:19
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Na ir iš kur šios mokytojos iškrito? Neplautą vištieną tiesiai keptuvėj- pasaulis to dar negirdėjo!!!
   ATSAKYTI
Be vištienos 2020-09-25 05:51:13
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Nevalgau iś viso vištienos! Man ji smirdi, be to dažniausiai su antibiotikais ir visokiais chemikalais! Skanaus :-) veršiena, aviena - visai kas kita    ATSAKYTI
REKLAMA

Į viršų