Išbandė jurbarkiečių picą ir pasigailėjo: „Apėmė noras užsakyti mišias“

, Publikuota 2020.09.24 18:15

Vaidas 2020-09-28 11:47:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kaip supratau labiausiai katinas kibo prie aptarnavimo, pasiūlė, nepasiūlė padažo....ir nenunešti indai, kas tikrai negersi, nes picos čia tikrai skanios, o jei nori su storu padu teks rinktis kita picerija o ne mokinti kokios turi buti picos pagal didmiesti   ATSAKYTI
Mindaugas 2020-09-27 19:31:13
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nesu riebus katinas, labiau gal vidutinio riebumo... Jūsų išpeiktoj picerijoje teko lankytis du kart. Antrą kart būtent todėl, kad pirmą kart patiko. Picos abu kart buvo tikrai skanios. Aptarnavo tikrai puikiai. Gal čia reiktų prisiminti posakį : jeigu žmogus žmogui žmogus, tai ir žmogus žmogui žmogus...   ATSAKYTI
Anonimas 2020-09-25 01:43:18
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Esu zmogus, kuris kilo nuo Jurbarko krasto, bet dirbau butent didmiescio picerijoje tai apie ta picu puikuma miestu ir kaimu galiu issakyti savo nuomone. Puikia pica turbut geriausiai pasigaminti deretu vistik namie. Picerijos pavadinimo,kurioje dirbau ne minesiu, nes nenoriu smukdyti zmoniu,kurie vistik dave man darba, bet tai viena is populiariu ir " savo varda " turinciu piceriju. Taciau pamacius savo akimis kaip tos picos ruosiamos, dabar perku labai retai ir atkreipiu demesi i sudeti. Svogunai, paprikos ir kitos darzoves paprasciausiai neplaunamos,kad atlikusi ju dalis po dienos greitai nesugestu ir butu galima panaudoti keles dienas, padazai maisomi kibiruose, kurie isplaunami chemija, kuri yra gerai nenuplaunama ( cia darbuotoju sazines reikalas ) kaip ir darbuotoju sazines reikalas ranku plovimas po parukymu ir t.t. Bedirbant labiausiai buvo graudu ziuret i vaikus mazus,kuriuos atsiveda " palepinti " tevai, zinant ka jie valgo.... Dirbti picerijoje yra juodas darbas, ypac ten kur paklausa didele ir ateina labai daug zmoniu, ypatingai tada, kada karsta lauke, o cia dar tenka stovet prie ikaitusio pecio, kondicionieriai dazniausiai nepadeda, o mokama tikrai nedaug, tad ir darbuotojam nusilakscius jau kartais buna viskas vienodai, nes buna tokiu dienu, kad tu nuo ryto iki vakaro neturi pats kada isideti nors vieno kasnio i burna, sukasi galva, net silpna daros,o cia toliau uzsakymas gyvai uzsakymas telefonu, kartais net nebekeli to ragelio, nes fiziskai nebeatlieka jegu, o kur dar kai kuriu klientu arogantiski uzmetimai,kad tenka ilgai laukt, o tu jau nzn ar nenukrisi vietoj su picom bebegiojant... Beje sios Jurbarko aprasytos picerijos picu skonis ir vaizdas praktiskai identiskas didmiescio picerijai.    ATSAKYTI
la 2020-09-27 14:00:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tose maitinimo įstaigose, kur mokamas normalus atlygis manau ir darbuotojų darbas yra normalus. Lietuvoj pabuvojus bet kokioj įmonėj, kur ruošiamas maistas, praeis valgyti ne namuose ruoštą. Visur rasit prasilenkimų su higiena, ruošimo technologija ir pan. Galų gale pasirašant darbo sutartį reikia aptarti ir savo darbo sąlygas, pertraukas tarp darbo valandų. Juk priklauso viskas nuos jūsų pačių. Jei sutinkate būti tik vergai, tai ir dirbat kaip jie. Reikia daugiau domėtis darbo įstatymais, mokėti apginti savo poziciją, nesistenkti įtikti ar patikti, o tiesiog dirbti sąžinigai savo darbą., nesitengiant savęs nuvaryti. Jei visi būtų teisiškai išprusę, darbdaviai taip neišnaudotų. O pica aplamai bevertis maistas ir man jos niekas neįsiūlytų. Italijoj kažkada paragavau vien tam, kad susidaryti įspūdį.    ATSAKYTI
Prog 2020-09-24 21:07:06
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
Nepatinka, tai darykitės patys valgyti ir pigiau ir žinosit, kad bus skanu.    ATSAKYTI
degtukas čiukas 2020-09-27 08:10:30
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Jeigu nepatinka tekstas, skaityk valstiečių partijos programą   ATSAKYTI
Prog 2020-09-30 20:33:07
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ne tavo reikalas :P  
Hmz 2020-09-24 19:34:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Manau yra 2 esmines klaidos:
1. uzsisakyti jautienos kepsni mazame miestuke ir dar Lietuvoj
2. kepti jautiena ant lavos akmenu

   ATSAKYTI
REKLAMA

Į viršų