Gardi kopūstų mišrainė žiemai pagal Editą: „Išbandyta ne kartą“

, Publikuota 2020.09.23 11:45

Laura 2020-10-01 19:57:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
O česnako galima dėt?   ATSAKYTI
Mama jau toks pasenęs dalykas o pati ras 2020-10-01 12:25:45
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Tai naujiena žmonės jau 30 o gal ir daugiau metų tai daro
   ATSAKYTI
Ina 2020-09-27 08:40:23
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tikrai kažkas čia ne taip,tai kam dėti į iškaitintus stiklainius,jeigu daržovės žalios?   ATSAKYTI
Asta 2020-09-25 23:03:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Sudėti į puodą, sumaigyti... ir sudėti į iškaitintus stiklainius! O tai virti nereikia? Kažkas čia ne taip   ATSAKYTI
Nijolė 2020-09-24 21:15:28
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Viskas išbandyta ir labai skanu   ATSAKYTI
Rolanda 2020-09-24 07:15:17
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Aš svogūnų nededu, palaikau 12val.pamaišydama,truputi pakaitinu, jokių būdu ne virt...ir tada į stiklainius   ATSAKYTI
Neringa 2020-10-09 20:53:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Dar darau jūsų recepta bus matyti ar skanus    ATSAKYTI
Zita B. 2020-09-23 20:37:43
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Darau jau daug metų, tikrai labai skanu    ATSAKYTI
Laura L. 2020-09-23 20:20:38
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Ka nors naujo zinoti yra naudinga.    ATSAKYTI
Ligita 2020-09-23 18:44:07
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
As viska tarkuoju burokine tarka. Darau kelintus metus. Superinis receptas. Tinka kaip garnyras ir virti sriubai su kauliukais. Niam niam.   ATSAKYTI
Skaitytoja 2020-09-23 14:22:09
Pranešti apie netinkamą komentarą
-7
Tai tik 0,5g raudonosios paprikos ir dar ją galima supjaustyti griežinėliais?    ATSAKYTI
REKLAMA

Į viršų