Rekomenduoja išbandyti šį šašlykų marinatą: vienas, du ir padaryta

, Publikuota 2020.08.21 11:45

Jo 2020-08-24 10:31:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Viens, du ir po savaitės savaitgalį jau galima kepti, bet dar pora valandų reiks su savim nešiotis ir masažuoti   ATSAKYTI
Regis 2020-08-22 22:07:12
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
TIK PRIEŠ KEPANT PRIEŠ PUSVALANDI KIWIO DU ŠTUKUS NEPAMIRŠKIT.   ATSAKYTI
Nesvarbu 2020-08-21 16:51:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Kur vienas du jei 23 h   ATSAKYTI
Nesvarbu 2020-08-22 13:52:07
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kur vienas du jei 23 h   ATSAKYTI
ŠUPRANOVA 2020-08-21 15:54:26
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Čia sakyti ar ne jiems ,kad baikit nesamones jie tarsi negirdi..Keikti beprasmiška ..   ATSAKYTI
Alkanas. 2020-08-21 14:09:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
-7
Vien du ir reikia marinuoti visa para.tai kur cia viens du.   ATSAKYTI
Alkanas. 2020-08-21 14:09:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
-11
Vien du ir reikia marinuoti visa para.tai kur cia viens du.   ATSAKYTI
Vien du ir reikia marinuoti visa para.ta 2020-08-22 13:47:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Alkanas   ATSAKYTI
Noriuvalgyt 2020-08-25 18:52:11
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Čia taikliai, Alkanas, parašei. Super! Pritariu. Ir dar reiks naktį keltis mėsą minkyt...   ATSAKYTI
REKLAMA

Į viršų