Labai skanūs šašlykai, marinuoti juodojoje arbatoje: „Mėsa traški, bet sultinga viduje“

, Publikuota 2020.08.14 11:45

Regina 2020-08-19 09:49:59
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Aišku , kai kurie virtuves specai pasakys , kad , taip daryti neteisingą , kad pažeidžiami taisykles tikro šašlyko , tačiau verta pabandyti , žmogaus fantazija begaline ir mes norime eksperimentuoti , gal toks šašlykas vertas dėmesio , jeigu kam nepatinka galime tai vadinti pavyzdžiui: marinuotos mėsos gabaliukai arbatoje ant iešmų , arba dar kitaip.. Ir šašlyko vardas nebus pažeistas.    ATSAKYTI
Veronika 2020-08-15 09:58:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Reikėtų pirmiausia mokytis etikos normų ,o paskui rašyti komentarus dėl kulinarinių patarimų.
Kurie komentatoriai bjauriai rašo juos kažkaip susekti ir bausti.
Juk mūsų visų kultūra atsispindi kalbant ar rašant.   ATSAKYTI
REKLAMA

Į viršų