Šią aviečių uogienę vadina vasaros atradimu: „Virsiu ir kartosiu dar ne kartą“

, Publikuota 2020.08.06 11:45

Edita 2020-08-07 17:54:32
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Manau išvis negalima jų gaminti,nes cukrus. .   ATSAKYTI
Jūratė 2020-08-07 15:10:07
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kokie obuoliai, ar bet kokius galima dėti?    ATSAKYTI
2020-08-07 12:19:09
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Avietės ir obuoliai neprasilenkia . Obuolių jau yra , o avietės dar tik pradeda nokti . Juk yra įvairaus ankstyvumo . Dėl skonio nesiginčijama .   ATSAKYTI
Lolita 2020-08-07 09:06:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kažkaip šis receptas laike prasilenkia, avietės jau baigia sirpti, o obuoliai dar tik tik sirpsta. Nebent į uogienę praeitų metų derliaus obuolius dedat   ATSAKYTI
Ana 2020-08-07 04:12:12
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Verdu skanią obuolienę, tik taip ir vel tokią virsiu- obuoliai nulupti, sutarkuoti stambia tarka(burokeliams), slyvos pjaustytos mėlynos ir cukrus. Maišant verdu apie 15-20 min. Pabandykit.    ATSAKYTI
Astra 2020-08-06 19:45:23
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Man nepatiko -nei uogiene ,nei obuoliene. Kur kas skaniau tai paruosti su avieciu sultimis.   ATSAKYTI
Zosė 2020-08-06 16:58:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Esu virusi su laukinėm gervuogėm,skonis nuostabus   ATSAKYTI
Janina 2020-08-06 14:12:32
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Atsirado mokytojas,tiek laiko verdant jokių vitaminu nelieka.Mano uogienės verdamos 5-7 min   ATSAKYTI
Neteko ragauti, 2020-08-06 13:48:19
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
bet turetu buti skanu.Mama virdavo agrastu-avieciu uogiene.Nepamirstamas skonis!   ATSAKYTI
REKLAMA

Į viršų