Ekspertė atskleidė didžiausią ryžių gaminimo klaidą: tampa lipnia mase

, Publikuota 2020.07.17 07:45

Jolita 2020-07-17 23:43:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ryżius pilu į šaltą vandenį ,kai uźverda nukošiu ir vèl užpilu šaltu vandeniu ,kai uźverda vèl nukošiu ir trečią kartą užpilu šaltu vandeniu ,kai użverda ryžiai būna išvirę ir birūs.Pabandykite gal patiks ,tuo labiau niekada neprisvila.Nebent jums reikia lipniu ryźiú sušiams ,tada virkite įprastai pamaišant dideliame kiekyje vandens   ATSAKYTI
Ona 2020-07-17 20:21:54
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tegul šitą šlamštą padarytą iš plastiko kinai ėda. Kaip tik prie šikšnosparnių garnyras
Ir užsikanda ant savo išmatų užaugintais česnakais.
   ATSAKYTI
Nijolė 2020-07-17 19:46:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Vandens reikia du su pue krt daugiau, jei 1 stiklinė ryžių, tai 2,5 stiklinės vandens, aš apverdu ir pakišu po kaldra, superiniai būna    ATSAKYTI
Hehe 2020-07-17 08:47:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
O kaip pamatuoti reikiamą vandens kiekį ir dėl per mažo jo kiekio nelrisvilinti ryžių "šefē" ir neparašė.. pseudo šefas iš instagramo??   ATSAKYTI
Kestutis 2020-07-18 08:11:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
0

Normaliai parasyta, ryziai ir du kartus daugiau vandens   ATSAKYTI
REKLAMA

Į viršų