Nepelnytai pamirštas šašlykų marinatas: išeina minkšti ir be galo sultingi

, Publikuota 2020.06.19 11:45

Anonimas 2020-06-22 19:52:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Prajuokinai, griuk negyvas, šitas receptas žinomas nuo seno, nebent metuku mažai,    ATSAKYTI
Pohs 2020-06-22 08:30:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
O kas sakė, kad pamirštas.Dauguma taip ir daro    ATSAKYTI
Teta 2020-06-21 20:29:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
AŠ VISAD TAIP MARINUOJU. GRUZIJOJ PAMOKĖ IR SAKĖ KAD MES VISOKIOM RŪGŠTIM GADINAM SKONĮ..MAN SU SVOGŪNAIS VISAD IŠEINA SKANŪS   ATSAKYTI
Eglė 2020-06-20 09:33:51
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Rašo prieš kepima o ne po kepimo paberti druska.Žmonės isiskaitykit į straipsnį.    ATSAKYTI
Ona 2020-06-20 00:38:30
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Isspauskit svogunu sultys ir nereiks vargti   ATSAKYTI
Rolis 2020-06-19 22:29:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Per jusu tv3 visada sultingi kokia bedetum mesa aciu uz pasakas tas pacias   ATSAKYTI
Vaida 2020-06-19 20:41:41
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Taip tikra tiesa! Tik as gerai sukracius mesa su svogunais ir maltais pipirais palikau per nakti, o druskos dejau tik likus pusvalandziui iki kepimo. Dariau kad galetu valgyt drauge su "puokste" alergiju. Gavos nuostabus! Jokiu kitokiu prieskoniu,o minkstumas ir skonis dieviskas   ATSAKYTI
Valgio gaminimo mėgėją 2020-06-22 19:59:43
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Puiku, aš tik juodųjų pipirų pabarstau ir gerai mėsai masažą padarai   ATSAKYTI
Daiva 2020-06-19 20:39:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
Visada tik taip ir marinuodavau svogūnai ,druska ir pipirai...   ATSAKYTI
K 2020-06-19 19:59:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Nepamirstas   ATSAKYTI
Driu 2020-06-19 19:17:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kad verkti nereiketu pjaustant per mesmale svogunus.ir itraukia geriau...   ATSAKYTI
Taip 2020-06-19 15:59:51
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
Viskas gerai parasyta, tik druska barstyt reikia kaip iskeps saslykai.   ATSAKYTI
Jonas 2020-06-19 20:41:18
Pranešti apie netinkamą komentarą
-9
Pirma karta girdziu,kad druska barstytu po kepimo. Gal cia bajeris tipo.   ATSAKYTI
Akylas 2020-06-20 17:50:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Geriau skaityk, prieš kepima, komentatoriau
  
Bira 2020-06-22 06:46:26
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Pries kepima barstoma druska , taip parasyta . Taip ir marinuojam.  
Daiva 2020-06-22 11:20:51
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Prieš kepimą   
Na taip 2020-06-22 11:59:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tikrai taip gerai, neišsausėha mėsa. Ypač tinka kepsniams  
Zina 2020-06-22 13:14:27
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Taigi rašo kad prieš kepimą barsto druska  
Ttt 2020-06-23 19:01:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Paskaitykit ne po kepimo, bet prieš kepimą  
REKLAMA

Į viršų