Mėsą atitirpinsite be jokio vargo: užtruksite vos 10 minučių

, Publikuota 2020.06.16 13:10

phsykus 2020-07-12 19:44:32
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Jei rasai tai turi zinoti KA RASAI....   ATSAKYTI
J.B 2020-06-17 19:28:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Karštu vandeniu mėsos atšildyti negalima, tai pasakys bet kuris virtuvės šefas   ATSAKYTI
Kate M. 2020-06-17 15:02:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
"Net jei viščiukas dar šaldiklyje, vakarienę spėsite paruošti per valandą – padės šie keturi rekomenduojami metodai."
Šalto vandens metodu atitirpinai per 1val. ir gali čiaumot...   ATSAKYTI
REKLAMA

Į viršų