Išbandykite balandėlius su vištiena: sužavės nuo pirmo kąsnio

, Publikuota 2020.06.09 11:45

Rolis 2020-06-12 09:44:29
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
As tai verdu su gaidiena pavalgius norisi giedot   ATSAKYTI
Vaidas 2020-06-11 06:42:38
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Reiks pasigaminti aciu   ATSAKYTI
Antoška 2020-06-10 08:59:18
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Nieko nuostabaus, darome iš vištienos, darome ir iš kalakutienos.   ATSAKYTI
Irena 2020-06-10 00:51:17
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Vokiečiai aplamai nemėgsta ryžių,o balandėlius,aišku be ryžių ir be morkų apkepa keptuvėj ir viskas:-)   ATSAKYTI
Nija 2020-06-09 18:34:20
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Visada darau su vištienos ar kalakutienos faršu. Viskas tas pats kaip recepte, tik prieš tušinant balandėlius apvolioju miltuose ir šiek tiek pakepinu. Apskritai visiems skanaus!   ATSAKYTI
Lora 2020-06-09 17:31:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Dar kartą perskaitykit įdėmiai   ATSAKYTI
Mike 2020-06-09 15:28:56
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Ir aš dėl tų ryziu nustebau. Ir dar 200 ml druskos. Pekla zino. Del skonio nesigincijama   ATSAKYTI
Nesupratau 2020-06-09 13:36:31
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
4 ryžiai - balandėliams???    ATSAKYTI
Nezinau 2020-06-09 16:47:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Nesuprantanciai. Kur jūs balandėlius faršą be rizius matet ir valgiet?  
REKLAMA

Į viršų