Šias šašlykų marinavimo klaidas daro dažnas: nekartokite jų

, Publikuota 2020.05.24 13:02

G.V. 2020-05-25 01:07:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Nieko naujo naudingos informacijos 0.
   ATSAKYTI
Joana 2020-05-24 22:52:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tikras gruziniskas saslykas - tik druska, pipirai, citrinos sultys, svogunai. Vyresnes kartos gruzinai, armenai tokiu marmalu su majonezais, cesnakais ir pan.net nesupranta, kodel taip "sudarkyti" saskyko receptai   ATSAKYTI
Ginpa 2020-05-24 19:17:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Prieš maudami mėsą ant iešmo, pora valgomų šaukštų acto į marinatą! Gerai mėsą preminkyti ir mauti ant iešmų! Skonis neapsakomas.....    ATSAKYTI
O 2020-05-24 15:39:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Nesamone   ATSAKYTI
REKLAMA

Į viršų