Marinuodami šašlykus dedate druskos? Pasakė, kodėl geriau taip nedaryti

, Publikuota 2020.05.17 09:00

Marija 2020-05-19 06:15:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Del druskos ir acto sutinku. Bet, kad marinatui netinka kefyras, tikrai papriestarausiu. Butent kefyro, zalumynu ir svogunu marinate isgaunu sultingos ir minkstos mesos skoni. Mesyte issimarinuoja per trumpa laika, o jei ir ilgiau palikti marinate, bus dar skanesne. O citrina beveik tolygi actui, ji taip pat sausina mesa.   ATSAKYTI
Ego 2020-05-17 11:23:07
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Gerai, kad pasake   ATSAKYTI
Xxl 2020-05-17 09:46:30
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Artistai jus nuo kada berzas sakingas medis?   ATSAKYTI
Kepėjas 2020-05-17 11:51:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Nuo senų senovės degutą pildavo kryžiuočiams ant galvų, tepdavo vežimų ratų ašis. Beržas, tai tikrai blogiausia malka mėsos kepimui.   ATSAKYTI
Kepėjas 2020-05-17 12:03:38
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tik su kitais dalykais nesutikčiau. 20 s jei išlaikysi ranką virš anglių, tai šašlo jau neiškepsi, o mėsos druska nesausina, jei įpili 50g aliejaus/1kg mėsos. Pabaigoj kepimo užberta druska neatstoja to, kad jinai beriama į rasalą. Seni šašlykistai su stažu tik juokiasi iš šitų jaunuolių "pamokymų". Sako: "jie neragavę tikro šašlyko, o tai ką jie siūlo, tai tik kepta mėsa ant iešmo". Taip kad, nežeminkit šašlyko vardo, mielieji.   ATSAKYTI
REKLAMA

Į viršų