Išbandė kitokią baltos mišrainės versiją: ši – gaivesnė ir lengvesnė

, Publikuota 2020.05.14 11:45

Edita 2020-05-19 20:17:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Man tai suėmė juokas, darau mišrainė nuo dvylikos, bet dedu marinuota arba rauginta agurką.   ATSAKYTI
*** 2020-05-16 14:37:12
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Pirmą kartą mišrainę valgė.kiek tau metų?   ATSAKYTI
Ilka 2020-05-16 11:58:55
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Naujiena atrado ,vietoje svoguno porą,o vietoje rauginto agurk.šviežią ir išrado dvirati.   ATSAKYTI
Liepa 2020-05-15 16:49:11
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Niekuo sau pasakė naujieną mišrainė kaip ir visi darome   ATSAKYTI
Wejune 2020-05-15 12:47:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Ir kuo ji skiriasi nuo anis? Kad agurkas šviežias? Aš visada dedu ir rauginto ir šviežio,tikrai prajuokinat kartais   ATSAKYTI
Žinovas 2020-05-15 10:24:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
O kur tas naujas receptas? Čia kad vietoj paprasto svogūno porą supjaustė? Nu labai juokinga   ATSAKYTI
Ramunė 2020-05-15 10:20:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Manau šviežias agurkas ir poras suteikia „lengvumo”, įprastai dedame marinuotus ar raugintus agurkus. Pabandysiu. Ačiū   ATSAKYTI
Va 2020-05-15 09:10:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Teisingai. Nei lengvumo nieko. Pasiūlymas vartoti grietinę vietoj majonezo.    ATSAKYTI
Rolis 2020-05-15 06:09:59
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Ir vel nesamones raso geriau apie Adele dar pafantazuokit   ATSAKYTI
zita viskas qerai ka dar qali suqalvot 2020-05-14 21:50:15
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
ja   ATSAKYTI
Vilija 2020-05-14 21:45:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Nei poras nei svogūnas čia tikrai nereikalingas   ATSAKYTI
Va taip 2020-05-14 19:44:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Bet kokia mišrainė yra kiauliu ėdalas .    ATSAKYTI
Lina Raugelienė 2020-05-14 19:13:13
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Tokia mišrainė Norfoje vadinasi ,, Mozaika".
Tikrai lengvesnė ir gaivesnė, nes žalias agurkas ir morkų daugiau negu bulvių, kiaušinių ten išvis nėra.   ATSAKYTI
Vejune 2020-05-15 12:49:31
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
4 bulvės ir viena morka,tikrai daugiau morkų  
Genė. 2020-05-14 17:40:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
Kiekviena gera šeimininkė visą laiką sugalvoja ką nors naujesnio, įdomesnio. Vietoj dešros dedu bet kokią mėsą, labai skanu su rūkyta vištiena. Mišrainė skanesnė kada daugiau kiaušinių, vieno mažai. Būtinai laiškiniai svogūnai arba porai, petražolių truputį. Ir kitos sudėtinės dalys. Reikia tiesiog bandyti !   ATSAKYTI
Birute 2020-05-14 14:11:51
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Kokia misraine be desrytes ar mesytes ir kiausiniu daugiau...   ATSAKYTI
Birute 2020-05-14 14:10:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
..
Kokia misraine be mesytes ar desrytes ir kiausiniu daugiau..
   ATSAKYTI
Kristina 2020-05-14 12:59:45
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Labai prastas receptas baltos mišrainės, aš bulvių išvis nededu, o mišrainė nuostabi   ATSAKYTI
Kristina 2020-05-14 20:52:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Pati tu prasta   
Zosse 2020-05-14 12:58:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
O kurioj vietoj gaivumas ir lengvumas?   ATSAKYTI
Rita 2020-05-15 13:29:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Kiekviena skirtingai darom svarbu poro neperdauginti paskui buna aitri galim ir svoguną deti tik truputi apkepinti alijuje dedu dar butinai keletą saukstų grietines ir majonezo .  
Koks atradimas 2020-05-15 22:21:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tipo sviezias agurkas o ne raugintas!!!  
Lengvumas 2020-05-18 08:24:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tai burnoj gi☺  
REKLAMA

Į viršų