Edita atskleidė traškių bulvinių blynų paslaptį: džiaugsis visa šeima

, Publikuota 2020.05.17 11:48

Kepėja 2020-05-25 19:53:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kad blynai būtų traškūs,nereikia nei mėsos,nei džiovintų žolių,o cheminį vit.C puikiausiai pakeičia sutarkuotas svogūnas.Tarkių nebūtina gniaužyti rankomis.Pakanka sudėti į sietelį ir nuvarvinti skystį,o nusėdusį krakmolą grą žinti į masę.Truputis druskos,pipirų,saikingai aliejaus ir kepkite traškius blynus į sveikatą.
   ATSAKYTI
Loreta 2020-05-25 19:16:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
As kepu tik be mesos su sudytos lasisos padazu su gritine krapais cesnako viska sutrinti dedu salia blynu skanu   ATSAKYTI
Gydytojai 2020-05-19 06:47:34
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Valgo nesveika maistą kandidatai į poliklinikas    ATSAKYTI
Gintaras 2020-05-18 10:41:09
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Su majonezu,be krienu,galima valgyt? A,o koki majoneza rekomenduotumet?   ATSAKYTI
yzf300km 2020-05-18 08:08:06
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Nuodu kruva! Krakmolas, majonezas! tai bomba! neeskit gaidziai
   ATSAKYTI
Vytis 2020-05-17 18:53:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Gamint nemoka, o moko kitus. Tinklarastis- tikras jovalas.    ATSAKYTI
Artūras 2020-05-17 16:46:36
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Viskas priklauso kokias bulves naudojam.Išaugintos be trašų ir blynai traškus.   ATSAKYTI
DALIA 2020-05-19 21:05:49
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nekalbėkit nesąmonių jei neišmanote  
Jole 2020-05-17 15:55:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
Ot paslaptis,visą laiką kepu traškius blynus   ATSAKYTI
REKLAMA

Į viršų