Planuojate kepti šašlykus? Pasakė, kokios malkos tinkamiausios

, Publikuota 2020.05.10 09:00

Ego 2020-05-17 11:21:30
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Gerai, kad pasake.   ATSAKYTI
Ego 2020-05-17 11:21:30
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Gerai, kad pasake.   ATSAKYTI
Ego 2020-05-17 11:21:30
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Gerai, kad pasake.   ATSAKYTI
Ego 2020-05-17 11:21:30
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Gerai, kad pasake.   ATSAKYTI
Ego 2020-05-17 11:21:30
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Gerai, kad pasake.   ATSAKYTI
Ego 2020-05-17 11:21:30
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Gerai, kad pasake.   ATSAKYTI
Ego 2020-05-17 11:21:29
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Gerai, kad pasake.   ATSAKYTI
fu 2020-05-11 17:54:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Na komentuoja tai tikri malkų žinovai. Nežinau kaip šašlykams, bet mėsos, dešros ir lašinių rūkinimui mano močiutė naudojo tik žalią alksnio ar juodalksnio medieną. Nelupdavo žievės ir dūmas būdavo pats geriausias ir skaniausias.    ATSAKYTI
irute 2020-05-11 22:47:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
tai budavo saltas rukymas su slapiom malkom
  
Skaikytojas 2020-05-11 17:14:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Skaitytojas juokas ima paskaičius lygioj vietoj problema. Kepame visų pirma ant zaryju o ne ant atviros liepsnos taigi po to jokio skirtumo. Lygiai tas pats zu medžio anglimi kiba kas žino kokie ten nuodegulei ir dar su zibalu palaistai kad isidegtu tai iš vis skonį pagerina. Taip išeitų. O nuo malkų kaloringumo priklauso kaitra taip kad ąžuolas uosis beržas skroblas. Labai kaitrios. O egle pušis ne. O taip paėmus drebuleje iš vis nėra dervų tik ant jos praktiškai nelabai kas kepa. O rukinat tai jau taip skirtumas yra. Kokio medžio malkos ir pjuvenos.    ATSAKYTI
Laima 2020-05-11 11:51:17
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Man labai patinka Jūsų laida, bet negaliu žiūrėti dėl vieno dalyvio su ilga barzda. Maistas ir ilga barzda virtuvėje nesuderinami dalykai. Negalėčiau valgyti jo paruošto maisto, tiesiog bloga darosi. Kaip leidžia su tokia barzda dirbti virtuvėje?   ATSAKYTI
Bus labai skanu 2020-05-11 09:07:23
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
O jai norit geru saslu tada dar reikia egles saku imest i saslikine   ATSAKYTI
Gurmanas 2020-05-16 16:06:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Juodos salos, l.gera spalva priduoda saslam ir greičiau iškepa.   
Ukraina 2020-05-11 09:01:47
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Geriausia malka saslykam yra egle arba pusis   ATSAKYTI
Patarimas 2020-05-11 00:07:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
O kur anupro dirvele nepaminejo? Obels, vysnios, slyvos.    ATSAKYTI
Tomas 2020-05-10 18:32:47
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Patarėjas tikras duršliokas... Sakų turi tik spygliuočiai medžiai, geriau biologijos lai pasimokina o ne malkų ekspertą vaidina   ATSAKYTI
Artūras 2020-05-11 11:38:02
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
O ar žinot, kad iš beržo senovėje smalą darė. Nėra geriau už vaismedžius.  
Skaitytojas 2020-05-11 17:19:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kaip su ta biologija bet saku turi dauguma medžių tik skiresi sudėtis kauciukas kas tai? Slyvų ir vyšnių syvai kas tai? Ogi tie patys sakai. Pasimokinti vertėtų biologijos.   
Nesvarbu 2020-05-10 15:26:20
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Malkos alksnines obels malkos tinka truputi kadagio ir šiek tiek gal vyšnių. Turbūt tinkai ąžuolo liepos beržo    ATSAKYTI
zakis 2020-05-10 13:32:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
su tokiais patarejais nera sansu issikept skaniu sasliku   ATSAKYTI
Anupras 2020-05-10 11:40:20
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Išminčiai..... Geriausia malka saslikui beržas -azuolas irnereikia lupti jokios zvieses. Bepročiai.    ATSAKYTI
Antulis 2020-05-11 00:53:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Azuolas turi rugsties, tad tikrai netinka.  
REKLAMA

Į viršų