Valgykite šią košę pusryčiams: ji – ypač naudinga organizmui

, Publikuota 2020.05.08 07:45

dr. Chantanis 2020-05-14 12:36:02
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
mes tai prisiverdam koses is kapotu kiaules zarnu su razinom.   ATSAKYTI
H 2020-05-10 14:41:00
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Avižų košę kaip virti, kad butų sveikiausia daug yra patarimu.
Paprasti avižų dribsniai - 400 gr.
Gerai saltu vandieniu kelis kartus
Perplauti....
Įdėti į puodą tuomet įpilti virinto.
Karšto vandens....... Įdėti druskos
Virti 3 min, po to už dengti...
Palaikyti 15-20 min
Gialima ir daugiau...
Prieš valant sumaišyti
Skanu su sviestu, gero alejumi
O valgant gali jei nori bet ką...
Valgant įdėti    ATSAKYTI
Jonas 2020-05-09 14:53:12
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
apie kokias čia avižas eina kalba, apie avižinius dribsnius ar avižinius grūdus?   ATSAKYTI
Marija 2020-05-09 08:02:02
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Iš kur traukiate tokias nesąmones, kad grikiai didina rūgštingumą!? Grikiai tai vienintelės kruopos, mažinančios rūgštingumą.    ATSAKYTI
Eik tu sau 2020-05-09 07:54:07
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
Tai jovalas, o ne košės. Jeigu vedate košę, tai ir valgykite košę.    ATSAKYTI
X 2020-05-09 02:08:07
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kasdien valgyti avižinę košę nėra gerai, nes ištraukia iš organizmo kalcį. Soti, sveika ir skani yra perlinių kruopų, o grikių nevertėtų valgyti tiems, kieno padidėjęs skrandžio rūgštingumas.    ATSAKYTI
Saulyte 2020-05-08 09:17:39
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Superinė kosyte avižos su razinomis. Mėgstame labai ir dažnai valgom pusryčiams. Galima ir su vysniom ir su kitom uogytem. Tikrai skanu!    ATSAKYTI
REKLAMA

Į viršų