Pamirškite kalkes virdulyje: štai, ką reikia padaryti

, Publikuota 2020.05.05 07:45

IR VEL TAS PATS 2020-05-06 05:48:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Actas 100% geriau,iš patirties rašau,tiktai po virinimo kvapas aitrus,aišku reikia perskalauti.O apie citrinos rūgšti,tai jeigu norite tausoti savo daikta,geriau nevartokite,nes rūgštis tiesiog labiau ardo kaitinamojo elemento metalo stuktūra mikro sluosniais,ir dar labiau kalkės limpa ir greičiau užsiteršia.Asmeniškai pas mane paprastas plastmasinis virdulys su kaitinamuoju padu ir aš ji naudoju penkiolikti metai,ir veikia kuo puikiausiai,tik plastmasė sensta ir keičiasi įvaizdis.   ATSAKYTI
REKLAMA

Į viršų