Minkštučiai kotletai pagal Neringą: „Gaminu tik šitaip“

, Publikuota 2020.04.29 11:45

Gurmane 2020-05-03 23:05:34
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Jeigu reklamuojat, tai fotografuokite , kad butu grazus estetis vaizdas.Tokioj lekstej neatrodo, kad skanu butu.Tikrai nevalgyciau.   ATSAKYTI
To Egidijus 2020-05-01 09:20:17
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Kotletukus kas kaip išmano ir gamina. Skoniai visų skirtingi. Noriu pasakyti, kad majonezas prie aukštos temperatūros išskiria kancerogeną.   ATSAKYTI
Edita 2020-04-30 09:51:11
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Aš kepinu svogūnus ir dedu į mėsą. Jokios bulkos. Sukibimui iberiu manų. Ir nededu kiaušinių. Gaunasi labai skanus ir minkšti.    ATSAKYTI
Skaitytoja 2020-04-30 09:29:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Aš tai dedu manų,tarkuoju žalią bulvę ir vietoj batono dedu grietinę dažniausiai.Skaniai gaunasi.   ATSAKYTI
Taip sau 2020-04-29 23:09:07
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Prie ko čia morkos? Jų išvis nėra recepte.   ATSAKYTI
Regina 2020-04-29 18:01:26
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Aš ir darau su mineraliniu.tikrai puiku   ATSAKYTI
sveikiau 2020-04-29 12:14:11
Pranešti apie netinkamą komentarą
-19
mėsą maišyti su tarkuotu kopūstu ar tarkuotomis morkomis negu su batonu,čia sovietinis išmislas batoną į kotletus dėti   ATSAKYTI
Vytas 2020-04-29 21:00:45
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
Sovietinis, bet geras   ATSAKYTI
Jonas 2020-04-30 09:18:45
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Prie Smetonos tai mėsos į kotletus nededavo o rusų aš nepamenu.    ATSAKYTI
Egidijus 2020-04-30 16:15:55
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
500gr smulkintos kiaulienos,arbatinis šaukštelis majonezo,pakelia varškės 9%,kiausinis 1ir prieskoniai. Formuoja nedidukus kotletus ir į dziuveselius. Viskas kepi. Va čia tai purumas ir minkštumas
   ATSAKYTI
REKLAMA

Į viršų