Nostalgiški tarkuotų bulvių cepelinai: tobulas duetas su spirgučių padažu

, Publikuota 2020.05.01 11:45

2020-05-03 10:10:59
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Pritariu, kad nekokie cepelinai, nebenk nedaraše. Nes tokius esam dariusios ne viena,ir tikrai ne taip.    ATSAKYTI
2020-05-03 10:09:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Pritariu, kad nekokie cepelinai, nebenk nedarše. Nes tokius esam dariusios ne viena,ir tikrai ne taip.    ATSAKYTI
Ilka 2020-05-02 20:15:59
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Virtu bulvių nereikia ?   ATSAKYTI
Laima As 2020-05-02 10:37:47
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Jeigu norite greitai ir minkštų cepelinų: bulves sutarkuojat ir nusunkiat per marlę ne visai sausai, nusistojusi krakmolą uzplikote verdančiu vandeniu ir greitai išnaudoti Pilates vandens, kad apsemtų krakmolą tik truputį. Toliau issukta krakmolapilate į nusunktus tarp kitus ir isminkote, dedate druskos, musat kiaušinį ir gerai isminkote. ,Masė paruošta . Toliau dedate savo firminį įdarą ir geros nuotaikos verdant. Bus minkšti ir skanūs.   ATSAKYTI
M 2020-05-02 14:22:45
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Pasakykit, kam reikia plikyti krakmola?  
okai 2020-05-01 22:38:19
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Krakmolas tam, kad cepelinai nebutu ''pasisiause'':) , bet kad kiaurasamtyje uztenka saukstu nuspausti tarke, tai tikrai nesamone, nebent tarkuoti per burokine tarka, na bet cia receptas tai niekam tikes siaip:)   ATSAKYTI
Kam tas krakmolas 2020-05-01 22:29:51
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nesąmones rašo ir tiek,nes niekad nevirė.Bulvėse esančio krakmolo užtenka,tik klauskit turgininkų,pasakys,kuri tinka veislė cepelinam.Atvirkščiai,reikia krakmolingą vandenį nusemti verdant,papildyti verdančiu vandeniu,vis truputį druskos įdedant(nes nusisemia,nusiskiedžia)   ATSAKYTI
Kristina 2020-05-03 00:01:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kažkokios nesamones,is tokios košės niekaip nesuformuosi cepelino  
REKLAMA

Į viršų