Nostalgiški šaltibarščiai su karštomis bulvėmis: „Juos išmokau iš mamos“

, Publikuota 2020.04.24 11:45

Sorlok Holms 2020-04-28 09:27:19
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Niekada nepilkite acto, o idekite virtu kapotu rugstiniu arba marinuotu rugstiniu,.skonis neapsakomas ir da skanu ipjiaustyti ridikeliu   ATSAKYTI
Jone 2020-04-26 08:51:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Paprastas receptas,jau senai visi taip daro,nieko čia naujo,kitaip ir nepadarysi   ATSAKYTI
Va 2020-04-26 12:09:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nu kaip be jusu ,bambekliai? Netgi stebejaus, kad nera blogu komentaru. Va, yra!  
IR VĖL TAS PATS 2020-04-26 08:34:19
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Jėga.Vitaminų ir baltymų dozė.Valgyk nors kiekviena diena karšta vasara.   ATSAKYTI
Virginija 2020-04-25 11:33:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Aš vietoj vandens pilu mineralinį vandenį.
   ATSAKYTI
Paulius 2020-04-25 07:15:38
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Taip skanu net ausys linksta.Galima valgyti tris kartus į savaite,be to kiek sudedama į šį patiekala produktų,tai organizma aprupinam daug maž gera porcija organizmui reikalingu medžiagų.Ačių    ATSAKYTI
Lile 2020-04-24 17:47:15
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Receptas geras,as dar idedu kai sezonas,ridikeliu. Nepaprastai gardu.   ATSAKYTI
Regina 2020-04-24 17:06:43
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Aš dar ipilu .grietinėlės.man labai duoda gerą skonį.vandens nedaug.pagrinde kefyras   ATSAKYTI
Rimantas 2020-04-24 12:00:31
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Gaminu panasiai, tik vietoj vandens pilu piena ir dedu pora valg. saukstu grietines   ATSAKYTI
Klaudija 2020-04-28 08:47:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Aš ir dedavzu pieno, bet kaimynas restorano kulinaras pasakė, kad saltibarsciiai, kaip. Ir kitos sriubos turi būti ir vandensi  
REKLAMA

Į viršų