Be galo gardi pikantiška mišrainė: idealiai tiks sunaudoti likusius kiaušinius

, Publikuota 2020.04.13 11:45

Močiūtė 2020-04-14 21:19:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Čia vadinasi-pikantiška mišrainė   ATSAKYTI
Kazkas 2020-04-13 23:13:54
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Skaniau su minkstu fermentiniu suriu.taip kaip anksciau budavo rusiskas fermentinis surelis...ir truputis saliero lapo.papuosti arba paskaninti.Labai skani misraine.   ATSAKYTI
Irena 2020-04-13 14:43:49
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
Visa gyvenimą taip darau dar druskos pagal skonį    ATSAKYTI
Rita 2020-04-13 14:14:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
-10
Nieko naujo neparase dar sovietiniais laikas dareme   ATSAKYTI
vida 2020-04-13 18:20:32
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Ne visi sovietiniais laikais gimę   
Viola 2020-04-13 13:13:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
-7
Senų seniausia, vos ne kasdieninė mišrainė...   ATSAKYTI
REKLAMA

Į viršų