Nostalgiški šaltibarščiai su karštomis bulvėmis: taip, kaip išmokė mama

, Publikuota 2020.03.31 11:45

Zita 2020-04-04 11:03:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Agurkus reikia pjaustyti, o ne tarkuoti. Svogūnų laiškų dar trūksta. Jeigu norima skystesniu, reikua dar virinto vandens   ATSAKYTI
Vyžas 2020-04-01 09:17:04
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Del manes esk nors ir suda   ATSAKYTI
Birutė 2020-03-31 22:26:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
O kur svogūnų laiškai?   ATSAKYTI
2020-03-31 20:47:58
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nu kokia čia cirkininkė parašė kaip šaltibarsčius gamint,gali užsijuokt negyvai iš tokio straipsnio,oi kaip sudėtinga   ATSAKYTI
2020-03-31 20:47:00
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Nu kokia čia cirkininkė parašė kaip šaltibarsčius gamint,gali užsijuokt negyvai iš tokio straipsnio,oi kaip sudėtinga   ATSAKYTI
2020-03-31 20:46:28
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Nu kokia čia cirkininkė parašė kaip šaltibarsčius gamint,gali užsijuokt negyvai iš tokio straipsnio,oi kaip sudėtinga   ATSAKYTI
Almantas 2020-03-31 14:05:02
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Taip skaniausi tokie šaltybarščiai   ATSAKYTI
Almantas 2020-03-31 14:05:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Taip skaniausi tokie šaltybarščiai   ATSAKYTI
Aha 2020-03-31 13:02:02
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Uzuojautos uz sunkia Vaikyste su blogai gaminancia mama   ATSAKYTI
REKLAMA

Į viršų