Bulvių fanatikai šokinės iš laimės: nostalgiški švilpikai su spirgučių padažu

, Publikuota 2020.03.21 11:45

Jo 2020-03-22 14:01:04
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tikri kugeliai tie bulvių fanatai, nežinojo iki šiol tokio recepto... Xexe    ATSAKYTI
Ne tik šokinės, bet ir apsiverks, kad an 2020-03-22 13:57:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tau    ATSAKYTI
Ne tik šokinės, bet ir apsiverks, kad an 2020-03-22 13:57:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tau    ATSAKYTI
Ne tik šokinės, bet ir apsiverks, kad an 2020-03-22 13:57:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tau    ATSAKYTI
Ne tik šokinės, bet ir apsiverks, kad an 2020-03-22 13:57:49
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tau    ATSAKYTI
Loreta 2020-03-22 12:57:53
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Labai mandrai čia surašyti paprasti dalykai. Į sugrūstas bulves beriame miltus, išminkome, paėmę dalį rankomis suformuojam "dešrą", lengvai iš viršaus suplojam ir pjaustom gabaliukais. Kepam kol iškils ir paruduos gražiai. Vartyti nereikia. Labai skanu sviesto - grietinės padažas. Ištirpinti inde sviestą, sudėti grietinę, prieskonius, druską. Kepinius sudėti į aukštesnį dubenį. Karštą padažą užpilti ant jų , išmaišyti, uždengti ir leisti keletą minučių "sudrėkinti" kepiniukus. Aukštaitijoje tai vadinama bulbonais    ATSAKYTI
Močiūtė 2020-03-21 23:05:55
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tikrai nieko čia naujo ☹visą gyvenimą valgėm mamos taip darytus švilpikus, tik aš vietoj lašinių naudoju karšto rūkymo šoninę-tikrai skanu   ATSAKYTI
Audronė 2020-03-21 17:34:06
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
O kur dedame dar tris dalis bulvių masės,ir iš vis viskas nekonkreciai   ATSAKYTI
[email protected] 2020-03-21 16:46:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ką reiškia bulvių masės miltų ? Čia krakmolo ?   ATSAKYTI
Vkusniashka 2020-03-21 13:35:20
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Labai skanu   ATSAKYTI
REKLAMA

Į viršų