Ypatingo skonio cepelinai pagal Justiną: gamina tik pagal mamos receptą

, Publikuota 2020.03.19 11:45

sigita 2020-03-20 20:42:39
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Mes visos taip mokam   ATSAKYTI
Vyžas 2020-03-20 15:56:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Eiline nesamone   ATSAKYTI
Ilka 2020-03-20 12:23:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Nesuprantu , tokias nesąmonės rašinėja ,ar jau išpindėje žmonės ,ne jau nemoka cepelinus daryti ,rašo ,pagal mamą ,tai pagaliau kas ? juos mums vyrė ? Gal iš kavinių užsakydavo ?
O į mėsą nereikia kiaušinio deti ,pasakyk savo mamai ,nes bus sausą ir nesultinga mėsa .   ATSAKYTI
Rita 2020-03-20 21:34:56
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Daugiau kaip keturios klaidos . (
O ir tekstas be ryšio . ((
  
Klaustukas 2020-03-19 23:29:02
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Ir kas jau čia ypatingo, pats paprasčiausias eilinis receptas, netgi prastas sakyčiau, nes be virtų bulvių būna kieti, tikriausiai taip valgyklose darydavo   ATSAKYTI
Daiva 2020-03-19 22:25:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Paskaitai komentarus ir atrodo, kad ne cepelinus aptarinėja, o kažką nerealaus. Pats paprasčiausias patiekalas ir ne toks jau skanus, riebus, sunkus.    ATSAKYTI
Daiva 2020-03-19 22:22:41
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Visi cepelinai vienodi, įdaras tik skiriasi, bet principas gamybos toks pat. Nieko naujo. Kiekvienai šeimininkei jos cepelinai skaniausi.    ATSAKYTI
Aha 2020-03-19 22:02:27
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Vau..!!! Koks originalus receptas..mano mociute taip gamino,mama gamino ir as gaminu tokiu receptu..pats paprasciausias,klasikinis..   ATSAKYTI
Valda 2020-03-19 21:25:19
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Virtų bulvių neteikia, bet reikia, o recepte neparašyta- tokiam kiekiui bent 2 ar 3 žalius kiaušinius, kitaip tarkiai išsilakstys.   ATSAKYTI
Valda 2020-03-19 21:25:17
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Virtų bulvių neteikia, bet reikia, o recepte neparašyta- tokiam kiekiui bent 2 ar 3 žalius kiaušinius, kitaip tarkiai išsilakstys.   ATSAKYTI
Valda 2020-03-19 21:20:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Verdu tik 25 minutes ir bulvių išspaustas sultis supilu į verdantį vandenį. Visa kita - taip pat. Cepelinai tikrai būna labai skanūs   ATSAKYTI
Ilka 2020-03-20 12:26:47
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Verdu 15 min.,aišku į tarkę įdedu virtų bulvių .  
Algirdas 2020-03-19 16:00:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Istorija panaši, bet išspaustą tešlą paliekam o skystis turi pastovėti,kad krakmolas nusestu ant indo dugno. Sudėjus krakmolą ant tešlos užplikyti karsta virtų bulvių košė. Tarkio 1dalis ir trečią dalis košės. Viską išmaišome ir lipdo e. Geriau apvalios formos=tada aplink mėsą bus vienodas storumas tešlos. Jai bulvės turi mažai krakmolo. Praskiedžiam pirktinį krakmolą su šaltu vandeniu ir supilam į puodą kur virš cepelinai. Pavirus 5min.su šaukštų atsargiai pasukti cepelinus,kad nepriliptų prie puodo dugno=tada jie pakils ir puikiai virš. Pabandykit ir pasakysit man Ačiū. Sėkmė garantuota.    ATSAKYTI
Ilka 2020-03-20 12:30:00
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nereikia ,su šaukštu juos sukinėti ,pati puoda pajudinti ir jie gražiausia iškyla ir gražučiai lieka.  
REKLAMA

Į viršų