Justina išdavė tobulų cepelinų paslaptį: išmoko iš savo mamos

, Publikuota 2020.01.31 11:45

Ilja 2020-02-01 11:05:45
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Tai kas, iš jų lieka po 40 min.virimo,verdu 15 min.įdomu rado stebuklą ,jaip virti cepelinus ,katra nenori šeimininkauti ir koldūnų neišvirs ,o kuriuos mėgsta šeimininkauti virtuvėje ,tai neatradimas.
Nepykite ,man juokas suėmė .   ATSAKYTI
nu 2020-01-31 17:55:18
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
kas cia nemoka ...jo i mesa jokio kiausu ,tarkiu daugiau nei virtu turi buti (jokiu manu ir tt)...i vandeni jokiu lauru lapu ir pipiru ..dar tu sunkiu galima ipilti i verdanti vandeni ,ne taip isileidzia cepakai ..irgi ismokau is mamos ,vat ...   ATSAKYTI
Aš2 2020-01-31 15:52:27
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Kodėl jie man visada atsiklijuoja?   ATSAKYTI
nu 2020-01-31 17:56:29
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
tesla bloga padarai ,tarkiu turi buti daugiau ,nei virtu bulviu ..va cia ir yra menas nutaikyt teslos sudeti  
Ilka 2020-02-01 11:09:48
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Darau kartais ,puse ant pusės ir neatsiklijuoja ,tik minkštesni buna ,labai gerai reikia išmaišyti tešlą,galima ir 1 kiaušinį įmušti.  
vetra 2020-01-31 15:51:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
paskaitykite knygose jei nemokat daryti cepelinu.
I, TARKIUS DEDASI 1/3 VIETU, SILTU, MALTU, BULVIU,,,,,,
net cepelinu virti zmones nemoka, vat kokia sovietmecio galia.
   ATSAKYTI
Vaidas 2020-02-01 09:12:00
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
Prie ko cia sovietmetis ? Tais laikais zmones daugiau namie maista gamino ir daugiau mokejo. Dar pamirsai parasyti ,,rusai puola,,  
Aras 2020-02-01 12:49:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Dabar visi kebabus kemša.tada nebuvo  
vetra 2020-02-01 17:04:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
ne tik puola, bet ir i,sitaise, cia mankurtais pasidare  
2020-01-31 14:38:39
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Tai bent receptas.nieko naujo nesužinojau    ATSAKYTI
We 2020-01-31 14:22:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Visų pirma, į maltą mėsą nededam kiaušinio, nes jis ketina kietina mėsą.
   ATSAKYTI
O 2020-01-31 15:50:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ka det, kad mesa butu minksta?  
Ilka 2020-02-01 11:11:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Vandens į mėsą dedu.  
Abdula 2020-01-31 13:41:54
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Truksta dar vieno ingredento tešlai   ATSAKYTI
edvisxp 2020-01-31 13:26:02
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
Tobuli ar tiesiog klasikiniai cepelinai? Be to ispaustas sultis nereikai ispilti, o jose virti cepelinus. baaam - In your face!   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų