Mitas ar tiesa: fermose vištos prišeriamos antibiotikais?

, Publikuota 2020.01.12 18:00

Yirgis 2020-01-12 22:19:06
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tai ne mitas.Beveik visa lietuviška produkcija yra mėšlas.Ji prifarširuota skonio stipryklio.o tai viską pasako.Nereike stebėtis.kad daug nutukusiu ar invalidų   ATSAKYTI
pfffff 2020-01-12 20:35:34
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Tai gal veterinarine tarnyba galetu atsakyti, kur nuseda furomis i Lietuva vezami iv. hormonai ir kt. sd.??Girdejau vairuotoja sakant, kad niekas jo neitikins, kad Lietuvoje maziau duodama sito gerio, nes pats krauna fermose sita ''GERI''.Taip kad nereikia lialia.   ATSAKYTI
Jonas 2020-01-12 20:31:06
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Sneka kazkokius vejus!Visi zinome kaip auginami paksciai mesai-patys ditbame ten.Su zuvimi lygiai taspats.Pompuoja anobolikus,antibijotikus,kad nekristu ir dar visoki s.   ATSAKYTI
Dfh 2020-01-12 19:57:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nieko natūralaus nėra, mes kaip labaratorines žiurkės.   ATSAKYTI
Z 2020-01-12 18:27:19
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Vištienos skonis toks, kad nesuprasi ką valgai. Mėsa kaip sintetinė.   ATSAKYTI
as 2020-01-12 20:38:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Na kur jus matet, kad kaime uzaugintas visciukas kad ir puantro men., isvirtu per 5 min.??? O sitie ferminiai ''delikatesai'' vos spejus uzvirti, istyzta, beskone kazkokia mase....   ATSAKYTI
Taigi 2020-01-12 21:14:31
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
o kaip Kietaviškėse auginami agurkai ? Ogi be žemės ! Galim sakyti, mėgintuvėlyje. Ar galima tai vadinti agurku ? - sakyčiau, reikia sukurti naują pavadinimą   ATSAKYTI
REKLAMA

Į viršų