Edita bulvinius blynus kepa tik šiuo būdu: būna itin traškūs ir be galo gardūs

, Publikuota 2020.01.03 11:45

jolanta 2020-01-22 18:20:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
puikus padažas iš majonezo ir sutrinto česnako, tepkite juo blynus ir formuokite blynų tortą. PUIKUS skonis, paragaukite.   ATSAKYTI
ksip juhan 2020-01-07 16:13:41
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Recepto autorė? Aš asmeniškai šiuos blynus gaminu nuo pat vaikystės. p.s baltarusiškas receptas.    ATSAKYTI
Laima 2020-01-06 16:35:13
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
O kam tie miltai?!   ATSAKYTI
Rasa 2020-01-05 18:06:39
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Bulviniai blynai tikrai skanus ir traškūs,bet su majonezo padažu baisiau negali būt !    ATSAKYTI
As 2020-01-08 19:29:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Taikliai pastebeta, sunku net isivaizduoti! Blynai su majonezu... Ka?   
regina 2020-01-09 21:37:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
reik varskes,kefiro ir gretines padazo arba brukniu uogienes.  
Mama 2020-01-03 19:14:30
Pranešti apie netinkamą komentarą
-7
Traskumas labai priklauso nuo bulvių rūšies    ATSAKYTI
Rita 2020-01-06 17:21:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
-7
O kam dėti mėsą į bulvinius blynus?
Čia matyt žemaičių receptas, nes jie ir kugelį su mėsa kepa.
Mes, aukštaičiai, to nedarome. Jei blynai, tai tik kiaušinių ir taukų ar aliejaus į tešlą, nieko nenupilam, ants viršaus blynų tą skystį palengva pilame, užtat minkšti viduryje ir traškūs šonuose išeina.  
REKLAMA
Į viršų