Tobula mišrainė naujametiniam stalui: močiutė atskleidė paslaptį, kurios nežino daugelis

, Publikuota 2019.12.30 11:45

Lina 2020-01-01 02:12:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Ir be svogūnų skani balta mišrainė. Kepti aliejuje ir dar rapsų - nesveika. Jogurtas ir šaukštelis cukraus manau,kad gerai. Galima pabandyt.   ATSAKYTI
Lincė 2019-12-31 19:00:55
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kiek moterų, tiek mišrainės receptų.Tik žalias agurkas visai ne į temą.   ATSAKYTI
As 2019-12-31 07:31:45
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nu paskaites visai pasimeceu kaip daryt reiks o brangioji liepe skane padaryt   ATSAKYTI
Aušra 2019-12-30 23:40:28
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Močiūtė draugiškai pasidalino tai vietoj draugiško atsako kritika ir tokia grubi.Kodėl jūs tokios "bobos"!!!   ATSAKYTI
Ausra 2019-12-30 22:46:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
As ir pries svogunus misraineje (čia kazkada buvo kilusi tokia mada), zinoma, zalius, o apkepintus net nesvajoju taip daryti. O del sviezio agurko-teko bendrauti su sena virtuves sefe - sita misraine daroma tik su termiskai apdirbtais produktais. Visi likim prie savo nuomones    ATSAKYTI
Ropė 2019-12-30 20:45:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Vai vai, kokie visi ismintingi.......   ATSAKYTI
Lapė 2019-12-30 20:29:09
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Močiutė klysta- čia bus bulvių mišrainė. jei norite skanios mišrainės imkite 6 morkas ir dvi bulves. Šv. agurko galima dėti tik nupjauti sėklas, pjaustyti kuo smulkesniais ir plonesniais kubeliais, nes tik taip skaniau susigeria padažas, raugintus ar marinuotus agurkus būtina nulupti.Žirnelius galima dėti ir šaldytus ( nuplaunam po karštu vandeniu ir jie iškart atsileidžia) Bent man su šaldytais skaniau, nei su konservuotais. O svogūnų nebūtina dėti, arba galima kokį 1 arbatinį šaukštelį tik įpatingai smulkiai supjausčius   ATSAKYTI
Dalė 2019-12-30 20:27:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Nesąmonė didžiausia svogūnai..ir dar kepti, o po to į majonezą..fuii, ne mišrainė, o jovalas..   ATSAKYTI
Rolis 2019-12-30 17:39:12
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Eik tu sikt kokia ziauria paslapti isdave uz tai i sibira   ATSAKYTI
Silva 2019-12-30 17:08:39
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Nesąmones rašo,žalias agurkas į baltą mišrainę   ATSAKYTI
Lietuvė 2019-12-30 13:49:22
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Jokių kiaušinių!   ATSAKYTI
. 2019-12-30 23:25:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kodel?  
Lietuvė 2019-12-30 13:48:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
Jokių kiaušinių!   ATSAKYTI
Lietuvė 2019-12-30 13:47:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Niekada nededu svogūnų. Nepadauginu rauginto agurko. Dedu šviežio agurko.Tobula ir nerūgštu.   ATSAKYTI
Tegul pati valgo 2019-12-30 13:47:26
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Močiutė ir jos mišrainė iš kosmoso   ATSAKYTI
Mociute 2019-12-30 13:01:55
Pranešti apie netinkamą komentarą
-10
Ismintingoji mociute daro 1 klaida ,nuluptas ir supjaustytas kubeliais bulves dekite i kiaurasamti ir perpilkite verdanciu vandeniu ,uzsiplikins bulvese esantis krakmolas ir misraineje jos netrupes ir nesivels kose.   ATSAKYTI
Rūta 2019-12-30 22:57:56
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Bulvių ir morkų turi būti po lygiai. Dar labai skanu su česnaku. Pabandykite, tikrai skanu.   
REKLAMA
Į viršų