Pati skaniausia balta mišrainė: tokia, kurios norėsis vėl ir vėl

, Publikuota 2019.10.24 11:30

Idomu 2019-10-26 00:52:20
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
as esu darius su svogunu skanu bet jei nedideli kieki darai jei darai daug tai zinoma rugs nebent darai tiek kiek susivalgys o kuo maziau bulviu skaniau nu kekvieno skonio reikalas   ATSAKYTI
Estafetijus 2019-10-25 11:07:30
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Nesąmonė. Svogūnų negalima dėti į baltą mišrainę, nes jeigu iškart nesuvalgysi kitą dieną jau pradės rūgt. IR bulvių tikrai perdaug. Blogas receptas...   ATSAKYTI
misraine 2019-10-24 20:28:56
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
oi,koks atradimas..reiks pabandyt,tik bulviu maziau desiu ir rauginta agurka   ATSAKYTI
dalia 2019-10-24 19:59:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
tik paziurejus bloga darosi   ATSAKYTI
Aras 2019-10-25 09:26:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Eik vemt padla  
dalia 2019-10-24 19:59:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
tik paziurejus bloga darosi   ATSAKYTI
Kristina 2019-10-24 18:36:13
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Geras tradicinis receptas.    ATSAKYTI
Bulvyte 2019-10-28 12:40:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Vietoj bulviu dedu saliero saknies,zinoma truputi paverdu su citrinu sultimis kiausiniu nededu ,taciau dedu rugstesnio obuolio skanu  
bigrols 2019-10-24 15:52:11
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Su virtu kumpiu ir svieziais agurkais dar skaniau.   ATSAKYTI
Ina 2019-10-24 15:11:48
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
receptas zinomas,svogunai visai netinka   ATSAKYTI
Ria 2019-10-24 15:07:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Jau kiek save pamenu,tik tokią ir gaminu,tai kur čia tas stebuklas   ATSAKYTI
nuo 2019-10-24 14:18:49
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
antraštės: kurios norėsis vėl ir vėl - jau bloga darosi. Sugalvokit ką nors nauja. Jau tas vėl ir vėl kelia šleikštulį   ATSAKYTI
Vilija 2019-10-24 13:47:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
-7
Visai svogūnų nereikia,nes mišrainė prasmirs svogūnais    ATSAKYTI
As 2019-10-24 13:27:28
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
I virtas darzoviu misraines dedamas kepintas svogunas.   ATSAKYTI
Ela 2019-10-25 13:47:02
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ar kada ragavot su keptais svigūnais? Šlykštesnio dalyko nėra  
Stebetoja 2019-10-24 11:48:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
Oi koks stebuklingas receptas! Tikrai dar niekas neragave tokio stebuklo.   ATSAKYTI
Ovidija 2019-10-25 20:37:58
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Jus visi tikri "lietuviai" su savo nekorektiškais komentarais - svarbiausia, kad ji tikrai buvo gaminta su meile ir kūribingai, Jums daugumai aiškiai matyt nesuprasti - kokią energetiką turi maistas pagamintas su Meile, o mišrainės autorė tikrai Šaunuolė Dėkui už Jūsų Receptą su Meile


  
REKLAMA

TELEVIZIJA

TVPlay
Į viršų