Vakarienė per valandą: troškinys, kurį gaminsite vėl ir vėl

, Publikuota 2019.10.10 11:30

Bum 2019-10-12 07:15:56
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
Durniaimaistinevertelygi 0   ATSAKYTI
Band 2019-10-12 03:11:26
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
To Oda: Tai Jūs, jau ir nebandykit ir...jei pjūvenas naudojat..tai jokia naujiena Jums netiks   ATSAKYTI
Alina 2019-10-11 10:06:31
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
200°ir 50 minučių....????? Gal tada reiktų pridengti folija,nes kažkoks plokštainis gausis.
   ATSAKYTI
Milda 2019-10-11 09:47:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Milda. 50 min.tokiam reiškiniui, tai reikia diiiidelių gabumų   ATSAKYTI
Mo 2019-10-11 09:29:51
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Jei cia vakarienė, tai ka valgyt pietums   ATSAKYTI
Osa 2019-10-11 08:33:29
Pranešti apie netinkamą komentarą
-8
Kažkoks marmalas.Nereikia atsiminti okio recepto.Ką sugalvoji,ką turi tą sumsišai.Ir pjūvenas,užpylūs gritinėle ,galima valgyti.Jokia čia kulinarinė nsujiena.   ATSAKYTI
REKLAMA

TELEVIZIJA

TVPlay
Į viršų