Firminis močiutės receptas – neatsivalgomi tarkuotų bulvių cepelinai

, Publikuota 2019.10.13 14:45

As 2019-10-15 06:30:41
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Nieko naujo,paprasciausi cepelinai.As tokius visa gyvenima darau.   ATSAKYTI
Lina aukletoja 2019-10-14 15:46:54
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Nuosekliai reikėtų paaiškinti,kad nusistovėjusį krakmolą,virtų bulvių masę ir nusunktą žalių bulvių masę,įdėjus druskos išmaišome.Jei kas darytų pirmą kartą grybas,o ne cepelinai gautųsi.   ATSAKYTI
Elena 2019-10-15 09:01:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Kam tiek negatyvo ponia? Labai skaniai močiutė gamina  
Neziniuke 2019-10-26 21:31:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Dar iki sio meto dagyvenot ir nemokat cepelinų daryt turi išaiškinti kaip pirmokui nuo a ikiz nu tikrai,jau o kita sugebat iskoneveikti, j  
Užuomaršai autoriui 2019-10-13 19:23:58
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Kur receptas?   ATSAKYTI
REKLAMA

TELEVIZIJA

TVPlay
Į viršų