Pomidorų sulčių užteks visai žiemai: prireiks vos 2 ingredientų

, Publikuota 2019.09.19 12:30

Marija 2019-09-19 19:31:38
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Tikrai, druskos visai nereikia. Ir blanširuoti nereikia. Sumalu blenderiu su visom odelėm, tyrę paverdu ir palieku iki visiško atvėsimo. Tada dar kartą tyrę pervarau blenderiu ir išsunkiu. Lieka tik grūdai ir mažulyčiai odelių dribsniukai. Tyrė išeina sodri, tiršta. Vėl paverdu kokias 10 minučių ir uždarau. Pomidorai naudingiausi kai gerai pašutinti, nes tik tada atspalaiduoja likopenas.   ATSAKYTI
Jovita 2019-09-19 19:25:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
druskos tikrai tiek nereikia.aš dar dedu smulkinto česnako pagal skonį.   ATSAKYTI
Roma 2019-09-19 13:59:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Nu žiauriai daug druskos. Aš visiškai nesūdau. Stovi liuks.    ATSAKYTI
Sniegė 2019-09-20 07:52:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Geriausias ir lengviausias spaudimas su lėtaeige sulčiaspaude.Gaunamos tirštos sultys be sėklų ir odelių.Užkaitinu iki virimo, šaukštelį druskos litrui ir į stiklainius...Skanu ir greitai padaroma...  
REKLAMA

TELEVIZIJA

TVPlay
Į viršų