Toks maistas sukelia pavojų: užsikrečia vis daugiau lietuvių

, Publikuota 2019.08.12 12:44

Chemike 2019-08-14 08:46:11
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
...Lietuvoje ,susidaro toks ispudis,kad apskritai netikrinama maisto kokybe,padetis arteja prie gresmingos.Karta teko patirti dusulio priepuoli tuesiai parduotuvehe,nes pardaveja purke langu valikliu ar kita chemine medziaga takeli maistui,purke tokiu kiekiu kad ir sveikas zmogus gavo nemaza doze i plaucius.Kyla klausimas kaip jos vitrinas su mesos produktais valo,gal irgi taip pat?Ka mes is tiesu valgome?   ATSAKYTI
Valerijonas Ražys 2019-08-12 15:19:11
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Buvome apsikrėte salmonelioze beveik visa šeima ir vaikams teko gulėti dėl sunkau salmoneliozės poveikio stacionare-Kauno infekcinėje ligoninėje.Suvalgėme po gabalėlį šviežio torto ir po dviejų valandų teko kviesti greitąją,tortas pirktas konditerijos parduotuvėje.Pavėlavus, pasekmės galėjo būti tragiškos. Tai senas laikotarpis, bet visiems buvo didelė pamoka, kad negalima pasitikėti pardavėjų kalbomis apie produkto šviežumą higieniška saugojimą nepažeidžiant sanitariniu normu!.    ATSAKYTI
Chemike 2019-08-14 08:34:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ziauru,kad netikrinami produktai.Apskritai vertetu atsisakyti tortu,nes ten chemijos kaip bomboje prikrauta.  
REKLAMA

Į viršų