100 proc. pasiteisinęs būdas: nuo šiol krapus šaldysite tik taip

, Publikuota 2019.08.07 11:30

Skaitytoja 2019-08-09 17:56:11
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Nebūtina smulkinti, sušalę jie savaime sutrupa ir vandens niekam nereikia    ATSAKYTI
Vida 2019-08-09 15:16:20
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Užšaldytu žalumynu nereikia atšildyti reikia dėti baigent ruošti maistą arba paruošus.O mikrobangej nereikia vitaminai žūsta kokia tada nauda.V.Petraitienė.   ATSAKYTI
Vida 2019-08-09 15:12:54
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Kam su vandeniu nesuprantu ir be vandens gerai,o šiemet pabandžiau su blenderiu ir maišiau su petražolėmis ir špinatais geras pagardas r   ATSAKYTI
Vilija 2019-08-12 06:57:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
I folija mazais kuoksteliais susuki ir pasaka. Bet kur ,bet kada gali atviniot ir pabarstyt. Ir ant sumustinio karsto ir oletui. Visada greitai gali panaudot kaip is darzo  
REKLAMA

TELEVIZIJA

TVPlay
Į viršų