Tobulas pomidorų padažas žiemai: Ilona pasidalino superiniu receptu

, Publikuota 2019.08.11 11:45

N 2019-09-03 11:24:26
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Man visai nepatiko, per saldu, reikes perdaryti, nes gaila produktų ir darbo    ATSAKYTI
Lina 2019-09-02 22:23:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Per daug acto ..neragavus supyliau...gaila darbo...teks pilti lauk, ziauriai rugstu   ATSAKYTI
2019-08-15 12:25:11
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Aš tai pomidorus iškarto su nutribulet sumalu su odelėm, nelieka nė vieno gabaliuko, taip pat ir kitas daržoves sumalu kartu, po to verdu kol išsigarina didesnis kiekis vandens. Nuo 5 litrų sutrintų pomidorų nugarinu apie 2,5 litrų. Įdedu prieskonius, supilu acta pagal skonį. Čia žiauriai daug druskos parašyta..    ATSAKYTI
atidžiau skaityk 2019-08-13 16:00:36
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
parašyta - pomidorus blanširuoti (aišku, kad nulupti odelę)   ATSAKYTI
to.atidziau 2019-08-15 12:29:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
zinom ka reiskia blansiruoti, bet nesuprantam kodel ne sveikus blansiruot, o supjaustytus, kaip paskui ta odele lupinesi nuo gabaliuku?  
Zitulka petruskele 2019-08-17 11:00:12
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Gerai raso as irgi sublenderiuoju nelupu jokiu odeliu maziau darbo o tezultatas tas pats  
P.s. 2019-08-13 11:51:16
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Pamiršau, druskos tik 3 šaukstai ir visada ragauju, nes priklauso nuo pomidorų saldumo ir rūgštumo :)   ATSAKYTI
To atidziau 2019-08-15 12:24:30
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
kas yra blansiruoti visi zinom, bet raso pirma ispjaustyti , paskui blansiruoti.. tai negi SUPJAUSTYTUS gabaliukus lupinesi? gal geriau pirma blansiruoti, paskui tik pjaustyti :D  
Belekas 2019-08-13 11:47:34
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Aš darau pagal šį recepta jau daug metų ir jis pas mane kiek kitoks. Daugiau paprikų ir svogūnų ir aš pagal save pilu mažiau acto, nes būtu per rūgštus. Ir pomidorus blančiruoju, viską supjaustau nedideliais kūbeliais, o baigiant virti viska sublenderiuoju. Mano šeima šita padaža dievina. Gaminu su juo lazanija, makaronus, dedu į plova ir t.t... Vertas dėmesio padažas.    ATSAKYTI
Negaminsiu 2019-08-13 07:25:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
5 valgomi šaukštai druskos... siaubas, tiek į 3 kg pomidorų. .. cukraus nepagailėta taip pat. Skonis bus geras, bet sudėtis..   ATSAKYTI
Neblenderiuokit 2019-08-12 10:05:06
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Blenderiuotas padažas neskanus,aš net nemalu,tai super gaunasi su gabaliukais   ATSAKYTI
Na 2019-08-11 22:57:20
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Gal turejo omenyje,nupjauti uodegeles(ispjaustyti)..   ATSAKYTI
Nesuprantu 2019-08-11 21:37:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Kaip suprasti "pomidorus ispjaustyti, tada uzpilti karstu vandeniu, blansiruoti ir t.t."
Supjaustyti ir blansiruoti? Koks tada blansiravimo tikslas?   ATSAKYTI
Pritariu 2019-08-11 21:54:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
-8
Ir aš nesupratau. Gal reikėtų odelę nulupti? Ir kam pjaustyti, jei viskas malama? Ir kam malti, jei galima viską iki vientisos masės susmulkinti blenderiu?Prieš rašant reikėtų bent pagalvoti. I  
REKLAMA

TELEVIZIJA

TVPlay
Į viršų