Močiutės receptas iš kaimo: minkštučiai kotletukai su tobulu įdaru

, Publikuota 2019.08.02 11:45

Kam džiūvėsėliai 2019-08-19 22:39:27
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Kiek žinau paniruoti kepsniai/kotletai netroškinami. Koks tikslas paniruoti tuomet   ATSAKYTI
Edgaras 2019-08-03 13:30:53
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
1kg kiaulienos faršo,dvi žalios bulvės,morka(sutarkuot per stambesnę tarką),kiaušinis,druska,pipirai,svoguną supjaustyt.Viską išmaišai.Įkeptuvę aliejaus(patys kokį naudojat) sulibdom kotletų formą ir ant mažos ugnies kepam uždengę dangčiu vis vartydami karts nuo karto kai baigineja kept atidengiam dangti ir apskrudinam vartydami.Tetuko kotletukai.Šeima dievina mano iškeptus kotletus   ATSAKYTI
W 2019-08-03 23:27:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
-7
Aciu uz recepta. O bulves tarkuojat smulkiai ar kaip ir morka - stambiai?  
REKLAMA

TELEVIZIJA

TVPlay
Į viršų