Vasariškai nostalgiški varškėčiai: tokie purūs, kad primena debesėlius

Publikuota 2019.06.08 11:39

Nekulinaras 2019-06-08 17:35:00
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
As kepu varskecius be cukraus ir be sodos tik i tesla reikia maisymo metu ideti pora valgomu saukstu .....dar svarbiausia nepadauginti miltu ir nevoliuoti varskeciu miltuose dedant i keptuve, uzminkius tesla reikia duoti 15 min subresti , na tikriausiai kulinarai jau suprato kas tie 2 valg. saukstai. Receptas yra is kazkada matyto filmo , kuri naudoju visa gyvenima , kad iskepciau tokius purius ir nesusmengancius varskecius visiems skanaus.   ATSAKYTI
net 2019-06-08 12:23:58
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
penki valgomi šaukštai cukraus,baisu,kam tiek daug   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų