vidmantas čičelis

Grilio patiekalai iš paukštienos: kaip paruošti ir su kuo derinti?
Grilio patiekalai iš paukštienos: kaip paruošti ir su kuo derinti? 2018.09.24 15:10 Dažnas sunkiai įsivaizduoja savaitgalį be grilio patiekalų. Tačiau ilgainiui norisi įvairovės – naujų skonių ir jų derinių. Lietuvių taip mėgstama kiauliena, nors išlieka neabejotinai populiariu pasirinkimu, vis daugiau vietos kepsninėje ima užleisti baltai mėsai – vištienai ar kalakutienai.
6 mėsainių tendencijos: ką mėgsta lietuviai?
6 mėsainių tendencijos: ką mėgsta lietuviai? 2018.09.14 13:19 Lietuviai nebijo išbandyti naujovių ir vis labiau vertina gurmaniškus mėsainius. Tačiau šefai pastebi – populiariausių sąrašo viršuje vis dar puikuojasi klasikinis mėsainis su jautiena. Lietuviai renkasi nuo standartinio iki vieno kąsnio dydžio, spėjo pamėgti ir plėšytą mėsą. Apie šiemet vyraujančias mėsainių tendencijas ...
Interneto verslininkai: „užsisakom“ blogus orus
Interneto verslininkai: „užsisakom“ blogus orus 2013.04.05 19:02  Vytenis Radžiūnas, LRT.lt Kai tik žmonės gali kur nors išeiti iš namų, stoja prekyba internetu, todėl el. prekyba užsiimantys verslininkai trina rankomis dėl užsitęsusių žiemiškų orų. Tomis dienomis, kai oras prastas, lankytojų skaičius el. parduotuvėse išauga iki 20 proc. Atitinkamai su išaugusiu lankytojų ...
Į viršų